Lucian Harșovschi prezintă proiectele realizabile pentru copii și tineret: Noi creșe și grădinițe, infrastructură și o nouă bază sportivă, dar și noi spații de joacă


Intră acum și în grupul de

Candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Suceava, viceprimarul Lucian Harșovschi, spune că părinții i-au oferit cei șapte ani de acasă și l-au învățat ca atunci când își dă cuvântul, să facă tot posibilul să îl respecte, iar același lucru vrea să îl insufle și trei copii ai săi.

„Sunt tatăl a trei copii minunați și îmi doresc tot ce este mai bun pentru ei, la fel cum, cu siguranță, își doresc și toți părinții din municipiul Suceava pentru copiii lor”, a spus Lucian Harșovschi.

În acest context Lucian Harșovschi prezintă programul său pentru copii și tineri:

-două noi creșe în cartierele Tinereții și Europa, precum și trei grădinițe în cartierele Obcini, Ițcani și Centru, pentru că educația copiilor noștri este o prioritate pentru noi și așa a fost dintotdeauna. Am investit în educație și implicit în viitorul copiilor noștri, iar acum se află în perioada de implementare un proiect pentru toate unitățile de învățământ din municipiu.

-infrastructură sportivă pentru copii și tineri și o nouă bază sportivă. Ne dorim să punem bazele unor viitori campioni, și nu doar atât, ne dorim ca cei mici să facă sport, să facă mișcare și să nu mai stea în fața gadgeturilor, motiv pentru care am avut deja discuții cu reprezentanții mai multor cluburi sportive de juniori pentru a vedea de ce au nevoie și cum îi putem ajuta pe micii sportivi. Vom investi în terenurile de sport ale unităților de învățământ, astfel încât toți copiii și tinerii din Suceava să poată practica sportul pe care și-l doresc.

-noi spații de joacă, pentru că știm că și cei mici, pe lângă joaca în aer liber, au nevoie de socializare și de interacțiunea cu alți copii.

„Sunt proiecte realizabile, de care se vor bucura toți copiii noștri. Pe 9 iunie alegem să investim în educație, în viitor, în viitorul copiilor noștri! Pe 9 iunie Alegem Viitorul!”, a transmis Lucian Harșovschi.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de