Gheorghe Șoldan, încurajat de sute de persoane cu care s-a întâlnit în piața din Milișăuți: Oamenii vor o schimbare


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan, a mers, luni, împreună cu candidații PSD la funcția de primar din Milișăuți și Todirești în piața din Milișăuți unde s-a încărcat cu încurajările a sute de persoane pe care le-a întâlnit.

„Am fost alături de Gheorghe Mariuteac, viitorul primar al Milișăuțiului, în care am încredere că va găsi cele mai bune soluții pentru sprijinirea fermierilor și producătorilor locali, și de Rusu Cristian, un tânăr antreprenor determinat să demonstreze că la Todirești se poate face o administrație diferită, cu respect pentru cetățeni și pentru cheltuirea banului public”, a spus Șoldan.

El a arătat că în piața din Milișăuți a discutat cu oamenii, a împărțit pliante și și-a prezentat programul său de dezvoltare a județului pentru următorii patru ani.

„Am strâns mâini, am primit zâmbete, chiar și o Biblie și multe mesaje de susținere. Oamenii vor o schimbare, este clar, și se va vedea acest lucru pe 9 iunie”, a spus Șoldan.

Comandat de PSD FILIALA Suceava, cod AEP 21240002


Intră acum și în grupul de