Gheorghe Flutur, la Sadova, alături de primarul Mihai Constantinescu: O comună ce poate fi considerată un adevărat bibelou turistic


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava și al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, luni după amiaza, la Sadova, la lansarea candidaturii primarului liberal Mihai Constantinescu.

„Ieri după-amiază, după ce am coborât de pe muntele Bodea de la plantat, am participat la lansarea candidaturii primarului liberal din Sadova, Mihai Constantinescu, primar în funcție. Mihai Constantinescu este un stâlp liberal al zonei de munte și un primar foarte gospodar, cu o comună ce poate fi considerată un adevărat bibelou turistic”, a spus Flutur.

El a subliniat că primarul în funcție Mihai Constantinescu are la activ realizări notabile, cum ar fi aducerea gazului metan în comuna Sadova, modernizarea școlilor, renovarea primăriei și a căminului cultural, asfaltarea drumurilor și amenajarea centrului civic, care arată ca în occident, cu pavaje și spații verzi. În programul său de viitor, acesta include construirea unei grădinițe, amenajarea de locuri de joacă și dezvoltarea stațiunii turistice Sadova, una dintre cărțile de vizită cu care Bucovina se mândrește de fiecare dată.

Într-un cămin cultural aflat în plină renovare, în prezența a peste 200 de gospodari din Sadova, președintele Flutur le-a cerut sadovenilor un vot pentru Mihai Constantinescu, dar și pentru el și echipa liberală de la Consiliul Județean Suceava, pentru continuarea marilor proiecte pentru Bucovina.

Locuitorii comunei prezenți la întâlnire au apreciat colaborarea perfectă pe care o are Mihai Constantinescu cu echipa sa, fiind de fapt secretul reușitei administrației publice sadovene.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de