Gheorghe Șoldan, la Șerbăuți, împreună cu candidatul de primar PSD, Paul Grigoriciuc, vor ca viitoarele generații să nu mai ducă greul pe care mulți alții l-au dus


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan, a fost prezent la o întâlnire electorală la Șerbăuți unde a fost e emoționat de discursul lui Paul Silviu Grigoriciuc, tânărul candidat PSD pentru funcția de primar care vrea, prin proiectele sale, să se asigure că viitoarele generații din comuna sa nu vor trebui să ducă greul pe care el și mulți alții l-au dus.

Astfel, duminică după-amiază, la căminul cultural din Șerbăuți, Paul Grigoriciuc a povestit că el a fost unul dintre copiii care și-a trăit copilăria departe de părinți, fiind crescut de mătușa lui pentru că ai lui au fost nevoiți să plece la muncă în străinătate, pentru un trai mai bun.

„Să nu duci și tu greul pe care l-am dus noi!”, i-au spus părinții.

Paul Grigoriciuc are astăzi 26 de ani, este absolvent de facultate, s-a căsătorit și este și tată, dar și candidat la funcția de primar.

Pe lângă planurile obișnuite ale unui candidat, precum asfaltarea drumurilor, utilități complete, iluminat public, investiții în școli etc., Paul Grigoriciuc se remarcă și prin faptul că își propune numeroase proiecte sociale între care acordarea unei sume de bani pentru fiecare nou-născut din comună, oferirea de teren gratuit și sprijin financiar tinerilor care se căsătoresc și doresc să-și ridice o casă, dar și construirea unui centru de asistență socială permanentă, a unui afterschool și modernizarea dispensarului, inclusiv cu serviciu de kinetoterapie.

„Sunt convins că Paul va reuși să realizeze multe dintre proiectele propuse încă din primul său mandat, iar eu și echipa PSD Suceava îi vom fi alături. Dezvoltarea județului se va face inclusiv prin dezvoltarea comunei Șerbăuți. În calitate de președinte de Consiliu Județean, voi sprijini fiecare comunitate. Eu, Gheorghe Șoldan, vă asigur că veți avea un partener pentru dezvoltarea fiecărei localități. Vă cer în schimb doar atât: Pe 9 iunie, oferiți șansa unei administrații care lucrează pentru oameni și pentru județ”, a transmis, cu încredere, Gheorghe Șoldan.

Comandat de PSD FILIALA Suceava, cod AEP 21240002


Intră acum și în grupul de