Gheorghe Șoldan, la Udești: Primarul Cristea Ostrovan a demonstrat cum se poate gestiona eficient o comună, chiar și în condițiile unui sprijin limitat din partea administrației județene


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan, a declarat după ce s-a întâlnit cu locuitorii din Udești că aceștia au văzut cum se poate gestiona eficient o comună, dar că în schimb nu vor uita bătaia de joc a Consiliului Județean Suceava de pe Axialul Suceava-Dolhasca.

Șoldan a arătat că miercuri după amiaza a fost și la Udești, în comuna gospodărită exemplar de Cristea Ostrovan, unul dintre primarii din echipa sa, alături de care vrea să dezvolte județul Suceava.  

„Am stat de vorbă la căminul cultural cu aproximativ 150 de localnici, cărora le sunt profund recunoscător pentru că și-au făcut timp să se întâlnească cu noi într-o zi lucrătoare, pentru a discuta despre viitorul comunei și al întregului județ Suceava. De când e primar la Udești, Cristea Ostrovan a realizat foarte multe proiecte pentru comună”, a spus deputatul social-democrat.

El a menționat că primarul a asfaltat aproximativ 30 de kilometri de drumuri, a înființat sistemul de alimentare cu apă și sistemul de canalizare, a renovat șapte școli și grădinițe, a construit trei terenuri de sport, a făcut renovări la căminele culturale și a extins rețeaua de iluminat public.

Printre proiectele în curs de desfășurare, cel mai important este instalarea rețelei de distribuție a gazelor naturale, un proiect finanțat prin Programul Național „Anghel Saligny”, care reprezintă o investiție majoră pentru viitorul comunei.

Alte proiecte includ construcția unei noi școli la Reuseni, modernizarea iluminatului public, extinderea rețelei electrice, dotarea școlilor și îmbunătățirea infrastructurii rutiere.

„Obiectivele lui Cristea Ostrovan pentru mandatul următor coincid cu prioritățile mele din programul de dezvoltare a județului: rețea de apă și canalizare în toate satele comunei, rețea de gaz, școli moderne, drumuri asfaltate”, a spus Șoldan.

Totodată, Cristea Ostrovan și-a propus și înființarea unui ansamblu artistic al comunei, dar și un punct de lucru SMURD în Udești.

„Primarul din Udești a demonstrat în cei opt ani de mandat cum se poate gestiona eficient o comună, chiar și în condițiile unui sprijin limitat din partea administrației județene, care a arătat în toți acești ani, și nu doar la Udești, că interesele politice primează în fața bunăstării unei comunități. O comunitate care nu va uita curând bătaia de joc de ani de zile de pe Axialul Suceava-Dolhasca.  Le-am solicitat locuitorilor din Udești sprijinul în alegerile din 9 iunie, pentru primarul lor, pentru echipa PSD Suceava și, desigur, pentru candidatura mea la președinția Consiliului Județean Suceava. Cu o echipă unită și dedicată, putem asigura continuarea dezvoltării Udeștiului și a întregului județ”, a transmis, cu încredere, Gheorghe Șoldan.

Comandat de PSD FILIALA Suceava, cod AEP 21240002


Intră acum și în grupul de