Gheorghe Șoldan, critic la adresa lui Gheorghe Flutur: Prea multe hore și prea puține drumuri. Dacă ar face o horă pe axial, strigăturile i le-a asigura șoferii


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan, a declarat într-un interviu la News Bucovina că Gheorghe Flutur s-a ocupat prea mult de evenimente folclorice în dauna administrării corecte a județului.

El a arătat că Gheorghe Flutur a ocupat aproape tot timpul cu hore și bătute pe toloacă în zilele de final de săptămână, iar în primele zile ale săptămânii se odihnea și pregătea horele pentru următorul week-end și nu a mai avut timp de administrație.

„Lucrurile funcționează altfel, dezvoltarea județului înseamnă cu totul altceva. Poți să faci și asemenea evenimente, dar nu joi, vineri, sâmbătă, duminică, și luni se odihnește, marți se odihnește și miercuri programează pentru joi. Când mai faci administrație? Mie mi-ar fi plăcut ca între Liteni și Dolhasca să facă o horă mare pe axial și să vedeți ce strigături le asigurau șoferii. Era un eveniment de senzație”, a spus Șoldan.

E s-a întrebat de ce în administrația Gheorghe Flutur modernizarea drumurilor durează foarte mulți ani, făcând referire în special la drumul de pe axa Suceava-Iași.

„Cum să-ți ia opt ani de zile să faci un drum? Cu ce sunt vinovați oamenii de acolo că tu-i condamni efectiv la subdezvoltare? Caută, găsește soluții, că de aia ești președintele Consiliului Județean! Vino cu soluții concrete și nu doar vorbe că o să facem! Din 2008 vorbește de drumul de la Mălini. Neamțul a ajuns și l-a terminat. Ce l-a oprit să facă lucruri?”, a întrebat Șoldan.

Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava a spus că nu este o glumă că în județul Suceava sunt încă sute de kilometri de drumuri județene pietruite și de pământ.

„Noi nu glumim când spunem că trebuie să ne modernizăm drumurile județene. El continuă să-și bată joc de suceveni. Continuă să evite să rezolve problemele județului. Eu i-am atras atenția de mai multe ori, dar pare că nu a înțeles nimic. Toate lucrurile le face în campania electorală. N-am văzut pe cineva să deseneze atât de frumos ca dumnealui. În fiecare zi ne prezintă desene, dar lucruri concrete: zero”, a declarat Șoldan.

Potrivit acestuia, temelia județului Suceava începe cu infrastructura de transport, după care are în vedere realizarea celor patru parcuri industriale și parteneriatele publice-private între Universitate, Consiliul Județean, Ministerul Educației și mediul privat pentru calificarea  și recalificarea forței de muncă în județul Suceava în funcție de cerințele investitorilor.

„Nu avem cum să ne aducem oamenii care sunt astăzi plecați la muncă în străinătate decât făcând lucruri concrete pentru județ. Economia nu are cum să se ridice în județul Suceava prin hore. Eu nu-l critic pentru că sunt frumoase și alea, doar că sunt prea multe”, a spus Șoldan.

Comandat de PSD FILIALA Suceava, cod AEP 21240002


Intră acum și în grupul de