Gheorghe Flutur verifică din nou șantierele de drumuri din județ și spune că în curând se va circula normal pe Suceava-Dolhasca și Suceava-Moara-Dărmănești


Intră acum și în grupul de

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, verifică din nou șantierele de drumuri din județ.

„De dimineață am fost pe drumul județean care leagă Suceava de Liteni-Moara și Berchișești. Vestea bună este că s-a aplicat peste tot un strat de binder, eliminând astfel praful care a creat disconfort locuitorilor. Se toarnă acum al doilea strat de uzură, iar pentru o aderență mai bună se pune o plasă de aderentă, o membrană specială între stratul 1 și stratul 2”, a spus Flutur.

El a arătat că deja se lucrează la finisaje, inclusiv zona podului de la Liteni – Moara fiind finalizată.

De asemenea, drumul spre Zaharești este în stadiu avansat. În prezent, constructorul își concentrează forțele în Stroiești pentru finalizarea asfaltării, a menționat președintele CJ Suceava.

„Pe lotul Suceava – Ipotești – Bosanci – Udești – Liteni – Dolhasca mai este foarte puțin de lucru în centrul Bosanciului. În 2-3 zile se va turna primul strat de asfalt și acolo, iar drumul axial prinde contur. Trebuie să recunosc că a fost o concentrare mare de forțe în această perioadă, recuperând mult din termenele inițiale. Acum aceste drumuri județene sunt artere moderne de circulație, cu șanțuri și lucrări de artă, uneori arătând mai bine decât drumurile naționale”, a spus Flutur.

El i-a asigurat pe locuitorii de pe aceste trasee că, în cel mai scurt timp, se va circula în condiții normale pe rutele Suceava – Dolhasca, precum și Suceava – Moara – Zaharești – Vâlcele – Dărmănești.


Intră acum și în grupul de