Gheorghe Flutur, în Burdujeni, alături de Lucian Harșovschi: Susțineți și votați primarul vostru din Burdujeni! S-a născut, a crescut, a învățat, s-a jucat pe străzi, vă știe după nume, cunoaște orașul ca în palmă


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, vineri, la o întâlnire electorală în cartierul Burdujeni împreună cu candidatul liberal pentru funcția de primar al Sucevei Lucian Harșovschi.

La întâlnirea la care au fost peste două sute de suceveni au mai fost prezenți și primarul liberal al Sucevei Ion Lungu și deputatul liberal Ioan Balan, iar discuțiile s-au axat pe programul de dezvoltare a Sucevei pe care îl susține Lucian Harșovschi.

Președintele Flutur a făcut apel la patriotismul local al celor din Burdujeni.

„Susțineți și votați primarul vostru din Burdujeni! S-a născut, a crescut, a învățat, s-a jucat pe străzi, vă știe după nume, cunoaște orașul ca în palmă. Aveți tot dreptul ca în aceste săptămâni să deveniți agenții electorali ai tânărului Harșovschi”, a spus Flutur.

El a transmis că Lucian Harșovschi nu mai are nevoie de o stagiatură la primărie.

„El s-a calificat la locul de muncă și din prima zi va ști ce are de făcut. Împreună cu mine, în parteneriat, vom lansa proiectul major „Suceava la autostradă”. Acest proiect va crea mai multe locuri de muncă, înseamnă reindustrializarea zonei Sucevei și va îmbunătăți confortul și siguranța locuitorilor”, a spus Flutur.

El a subliniat că Suceava are nevoie de o dezvoltare de la scara blocului, de simplificarea traficului rutier, de renovarea fațadelor învechite și de amenajarea zonei centrale pentru a schimba fața orașului.

„Este necesară crearea de mai multe zone de agrement și parcări pentru mașini, extinderea centrului civic în zona sălii polivalente”, a adăugat președintele Flutur.

Potrivit acestuia, Suceava trebuie să joace un rol regional mai puternic, să aibă transport public metropolitan și a ținut să arate că legăturile auto și feroviare cu Botoșani, Cernăuți, Vatra Dornei, Iași și București sunt esențiale.

„Suceava trebuie să devină capitala unor evenimente culturale cu încărcătură istorică puternică și să valorifice mai bine patrimoniul cultural și religios. Parteneriatele cu Botoșani trebuie dezvoltate pe termen lung. De asemenea, Suceava trebuie să colaboreze zilnic cu Universitatea „Ștefan cel Mare”, cu Consiliul Județean, cu grupurile de oameni de afaceri și cu bisericile. Aceste parteneriate trebuie să fie mai creative și să ofere soluții inovatoare”, a mai declarat Flutur.

În calitate de președinte al Consiliului Județean, Flutur spune că își propune să permanentizeze acest fel de întâlniri lunar și, dacă este nevoie, săptămânal, pentru atingerea obiectivelor propuse.

„De aceea, sunt alături de tânărul Lucian Harșovschi și îmi doresc un primar dinamic, cu inițiativă, credință și implicare. Acesta este Lucian Harșovschi”, a spus Gheorghe Flutur.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de