Gheorghe Șoldan, în Piața Agroalimentară din Suceava: Ca deputat am susținut proiectele ce îi ajută pe fermierii și producătorii locali. Ca președinte al CJ Suceava îi voi putea sprijini și mai mult


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan,  și-a început ziua de vineri în Piața Agroalimentară din centrul Sucevei unde a împărțit pliante și a discutat cu locuitorii despre programul său de dezvoltare a județului. Șoldan a subliniat importanța susținerii fermierilor și producătorilor locali, angajându-se să continue promovarea măsurilor care sprijină agricultura locală.

„Ca deputat, am susținut mereu măsurile legislative care îi ajută pe fermierii și producătorii locali. Inclusiv proiectul „Lanțul Scurt de Aprovizionare”, care obligă instituțiile de stat să achiziționeze alimente de la producătorii locali,” a declarat Gheorghe Șoldan.

Candidatul PSD își dorește să câștige președinția Consiliului Județean pentru a putea acționa și mai mult în sprijinirea comunității agricole. „Vreau să le asigurăm acces la fonduri și resurse, să-i ajutăm să-și dezvolte afacerile și să promovăm produsele locale. Cumpărând de la producătorii locali, sprijinim mii de familii și mâncăm și mai sănătos,” a adăugat Șoldan.

Programul său electoral se concentrează pe dezvoltarea și prosperitatea comunităților locale, promovând ideea că susținerea fermierilor este foarte importantă pentru viitorul județului.

 „Susținerea acestora înseamnă de fapt dezvoltarea și prosperitatea comunităților noastre locale. Trebuie să ne unim și să sprijinim fermierii din județul nostru,” a spus Șoldan, îndemnându-i pe suceveni să aleagă piața locală ca principal punct de aprovizionare, în locul supermarketurilor cu produse de import.

În încheiere, Gheorghe Șoldan a făcut un apel către cetățeni să arate că le pasă și să sprijine munca grea a fermierilor locali, promițând să fie un susținător fervent al agriculturii sucevene dacă va fi ales președintele Consiliului Județean.

„Haideți să arătăm că într-adevăr ne pasă și să susținem munca grea a acestor oameni”, a transmis, cu încredere, Gheorghe Șoldan.

Comandat de PSD FILIALA Suceava, cod AEP 21240002


Intră acum și în grupul de