Gheorghe Șoldan, în campanie electorală alături de Vasile Rîmbu: Municipiul Suceava are nevoie de un primar precum Vasile Rîmbu


Intră acum și în grupul de

Deputatul Gheorghe Șoldan, candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Suceava, și-a exprimat sprijinul ferm pentru Vasile Rîmbu, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Suceava. Într-o declarație recentă, Șoldan a subliniat importanța unei conduceri dedicate și eficiente, evidențiind realizările lui Rîmbu ca fost manager al Spitalului Județean Suceava.

„Municipiul Suceava are nevoie de un primar precum Vasile Rîmbu, un om care a demonstrat ce înseamnă dedicarea și eficiența în perioada în care a fost manager al Spitalului Județean Suceava. Ne mândrim încă de atunci cu spitalul nostru, care astăzi este spital clinic și datorită lui Vasile Rîmbu,” a declarat Gheorghe Șoldan.

Joi seară, deputatul a discutat cu aproximativ 150 de locuitori din cartierul Zamca despre necesitatea schimbărilor în administrația locală și județeană.

Vineri, împreună cu Vasile Rîmbu, Șoldan a continuat dialogul cu sucevenii din cartierul Obcini, abordând subiecte esențiale pentru dezvoltarea comunității.

„Dezvoltarea județului se face prin dezvoltarea fiecărei localități în parte, iar eu, Gheorghe Șoldan, mă bazez pe Vasile și pe echipa lui că vor face municipiul Suceava bine. Facem Suceava bine, facem județul bine!” a afirmat candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean.

Gheorghe Șoldan și Vasile Rîmbu își propun să colaboreze pentru a implementa proiecte care să aducă prosperitate și bunăstare locuitorilor din Suceava, mizând pe experiența și dedicarea echipei lor pentru a transforma municipiul și județul într-un model de dezvoltare.

„Facem Suceava bine, facem județul bine!”, a transmis Gheorghe Șoldan.

Comandat de PSD FILIALA Suceava, cod AEP 21240002


Intră acum și în grupul de