Gheorghe Șoldan, după ce a fost împiedicat pentru a treia oară să se întâlnească cu susținătorii lui: Îi sperie gândul că vor pierde!


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan, a transmis, sâmbătă, printr-un comunicat de presă că actuala conducere liberală a CJ Suceava este speriată că va pierde alegerile.

„Altfel nu pot să-mi explic de ce ai pune lacătul pe căminul cultural și nu ai lăsa un contracandidat să se întâlnească cu susținătorii lui, cu oamenii care vor să asculte și ce are respectivul de spus. Este al treilea cămin cultural pe care un primar liberal îl închide cu lacăt, pentru a nu le permite accesul candidaților PSD. Prima oară a fost la Mănăstirea Humorului, a doua oară la Dărmănești, astăzi, la Vatra Moldoviței”, a spus Șoldan.

El a declarat că de fiecare dată, astfel de comportamente primitive i-au amuzat pe social-democrați și i-au ajutat să le arate oamenilor cine sunt cei care le „gospodăresc” comunele și „de ce trebuie trimiși, alături de voievodul lor de la județ, înapoi în perioada medievală”

Șoldan a spus că Anghel Nicolae Stiblei, candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei Vatra Moldoviței, este un om dedicat și determinat, este căsătorit și tată a trei fete și vrea să le ofere consătenilor plecați în străinătate un motiv real să se întoarcă acasă, iar celor rămași, argumente solide și sprijin pentru a nu-și părăsi vatra.

Printre prioritățile lui se numără înființarea unui centru medical la Vatra Moldoviței, a unui depozit de lemn de foc pentru cetățeni din pădurea primăriei, modernizarea școlilor și sprijinirea agricultorilor montani și a crescătorilor de animale cu acces la pășuni și islazuri comunale.

De asemenea, Anghel vrea cel puțin un loc de joacă pentru copii în comună, un punct bancar cu bancomat pentru locuitori și turiști și un birou de fonduri europene pentru proiectele primăriei și pentru a-i ajuta pe fermierii și producătorii locali să se dezvolte, propunându-și totodată o administrație transparentă.

Șoldan este convins că determinarea lui Anghel poate face o diferență în dezvoltarea comunei Vatra Moldoviței, iar el și echipa PSD Suceava îi va fi alături.

„În privința actualului primar, îi transmit că lupta electorală se dă în proiecte, în idei și în voturile oamenilor. Am depășit de mult perioada în care se pare că a rămas ancorat. Singurul lacăt care mă îngrijorează este cel pus de administrația liberală pe dezvoltarea acestui județ. Cu cheie sau fără, sper să scăpăm de el odată pentru totdeauna pe 9 iunie”, a transmis, cu încredere, Gheorghe Șoldan.

Comandat de PSD FILIALA Suceava, cod AEP 21240002


Intră acum și în grupul de