Flutur la Vulturești și Dolhești: Oamenii au nevoie de apă și canalizare, de drumuri asfaltate pentru că au asfalt tip potecă, pe care nu încape nici o căruța


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, sâmbătă, la două lansări de candidaturi de primar din partea PNL la Vulturești și Dolhești.

Astfel, împreună cu deputatul liberal Bogdan Gheorghiu, în Vulturești, președintele Flutur a stat de vorbă cu localnicii, care sunt foarte optimiști că de data această va câștiga profesorul Ioan Crăciun, căruia acum 4 ani i-au lipsit doar câteva voturi pentru a deveni primar.

Flutur a spus că Vulturești este o comună cu foarte multe probleme, o comună care nu are apă și canal în nici unul din sate, e o comună care are nevoie de modernizare de străzi și de asfaltare. Cetățenii au făcut o comparație între cele două administrații liberale vecine, orașul Liteni, cu primarul Tomiță Onisii și comuna Hârtop, condusă liberalul Cătălin Hrețcan. Ambele localități modernizate cu foarte multe proiecte unde iți este mai mare dragul să locuiești.

Tot astăzi Gheorghe Flutur și Bogdan Gheorghiu au lansat candidatul liberal de primar din comuna Dolhești, pe tânărul Gabriel Boboc.

Din discuțiile cu oamenii a rezultat o nemulțumire a populației din cauza lipsei apei și a canalizării. Ei au nevoie de drumuri asfaltate, pentru că au asfalt tip potecă, pe care nu încape nici o căruța. Au nevoie de dispensar medical la Dolheștii Mici și în Valea Bourii, au nevoie de medic de familie, pentru că vechiul medic a fost alungat din comună.

Președintele Flutur a prezentat marele proiect de aducțiune de gaz metan care vine la Dolhasca, la Liteni și se extinde și la Dolhești.

El le-a explicat perspectiva Autostrăzii A7, care vine foarte aproape de comuna Dolhești și le-a cerut cetățenilor din Dolhești un vot pentru Gabriel Boboc.

„Cu el dăm drumul la proiectul „Dolhești la Autostradă”, a transmis Gheorghe Flutur.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de