Gheorghe Flutur la Horodniceni: S-a finalizat modernizarea drumului județean Liteni – Moara – Suceava, legătură cu autostrăzile A7 și a Nordului. Horodniceni este la câțiva kilometri de cele două autostrăzi.


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, împreună cu foștii miniștri liberali Bogdan Gheorghiu și Daniel Cadariu și a administrstorului public al județului Suceava, Irina Vasilciuc, au participat, sâmbătă după amiaza la lansarea candidaturilor la funcția de primar din partea PNL la Horodniceni și Drăgoiești.

La Horodniceni, primarul în funcție, Nicolae Florea, în fața unui cămin cu peste 350 de oameni, a proiectat un film impresionant de prezentare a realizărilor din ultimul său mandat.

Președintele Flutur a vorbit la superlativ despre Nicolae Florea, spunând că este un model de administrație liberală cu care liberalii se mândresc.

„A asfaltat toată comuna, a adus apa și canalul, are parcuri de joacă pentru copii, terenuri de sport. Drumurile județene care traversează comuna sunt de asemenea modernizate și într-o stare foarte bună”, a spus președintele Flutur.

El  a vorbit și de legarea municipiului Fălticeni de stațiunea Mălini și de autostrada Unirii A8 cu un drum care trece prin Horodniceni și Cornu Luncii.

Se vor face și investiții de peste 50 milioane de euro prin Programul Operațional Regional pentru lărgirea acestui drum cu pod nou la Cornu Luncii peste apa Moldovei, a spus președintele Flutur.

De asemenea președintele Gheorghe Flutur i-a anunțat pe cei din Horodniceni că s-a finalizat modernizarea drumului județean, adică Liteni – Moara – Suceava, legătură prin intermediul centurii ocolitoare a Sucevei cu autostrăzile A7 și a Nordului. Astfel, Horodniceni este la câțiva kilometri de cele două autostrăzi.

La Drăgoiești, delegația liberală a participat la lansarea candidaturii viceprimarului în funcție, Adrian Brădățan, care are un program curajos, de introducerea a apei și canalului în localitate, de introducere a gazului metan, dar și de rezolvare a nemulțumirilor din cartierul romilor privind asfaltarea de urgență a drumurilor și introducerea unui microbuz școlar.

„Drăgoiești se uită atent cu un ochi la administrațiile liberale de la Moara, Horodniceni, Șcheia și doresc și ei o administrație liberală”, a menționat Gheorghe Flutur.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de