Gheorghe Șoldan, la Mitocu Dragomirnei, alături de Radu Reziuc: Mă bucur că face parte din echipa mea și că e un tânăr care a demonstrat că voința și viziunea pot dezvolta o comunitate.


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan, a fost  sâmbătă după-amiază și în frumoasa comună Mitocu Dragomirnei, unde în sala plină de oameni a căminului cultural, a discutat despre realizările primarului Radu Reziuc din ultimii patru ani și despre proiectele sale viitoare.

„Primarul Reziuc este extrem de implicat și determinat să dezvolte comuna pe care o administrează din 2020, iar rezultatele obținute în primul său mandat mă fac să fiu convins că pe 9 iunie vom sărbători o victorie PSD la Mitocu Dragomirnei. Radu nu a fost de la început un primar social-democrat, dar a realizat că echipa PSD Suceava este cea mai bună pentru a-și duce la îndeplinire proiectele pentru comuna sa. Mă bucur că face parte din echipa mea și că e un tânăr care a demonstrat că voința și viziunea pot dezvolta o comunitate”, a spus Șoldan.

El a menționat că în mandatul lui Radu Reziuc s-au realizat proiecte importante, precum rețeaua de alimentare cu apă și canalizare, care va fi finalizată curând, și construirea unei săli de sport cu 180 de locuri.

Tot în acești ani de când a fost ales primar, Radu a dezvoltat proiectul „Hai la Mitoc”, pentru promovarea producătorilor și antreprenorilor locali, dar și pentru atragerea turiștilor în comună, a adăugat Șoldan.

El a subliniat că printre realizările administrației primarului Reziuc se numără înființarea serviciului voluntar pentru situații de urgență, achiziționarea unei autospeciale de pompieri și a unei ambulanțe pentru locuitorii comunei, digitalizarea serviciilor din primărie, pentru a permite plata taxelor și impozitelor cu cardul sau online, și dotarea parcului auto al primăriei pentru intervenții administrative.

„Pentru următorii patru ani, principalul proiect este înființarea rețelei de gaz metan în comună. Pe lista angajamentelor din mandatul 2024-2028 se află și construirea unei școli la Lipoveni, a unui centru medical, modernizarea căminelor culturale și a infrastructurii rutiere, îndeosebi după finalizarea lucrărilor la utilități”, a spus candidatul PSD.

El a ținut să precizeze că Radu Reziuc este capabil să ducă la bun sfârșit toate aceste proiecte și atât eu, cât și colegii mei din PSD îi vom fi alături pentru a realiza aceste obiective.

„Îmi doresc să sprijin continuarea dezvoltării comunei Mitocu Dragomirnei din funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava. Așa cum în 2020 locuitorii comunei și-au pus speranțele într-un tânăr, care nu i-a dezamăgit, pe 9 iunie le-am cerut să aibă încredere în doi tineri, care vor face echipă pentru dezvoltarea localității lor și implicit a județului”, a concluzionat Gheorghe Șoldan.

Comandat de PSD FILIALA Suceava, cod AEP 21240002


Intră acum și în grupul de