Lucian Harșovschi: Campania mea se bazează pe proiecte concrete, sustenabile și nu pe a arăta cu degetul alt contracandidat!


Intră acum și în grupul de

Lucian Harșovschi, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Suceava, a răspuns, duminică, modului în care contracandidați ai săi în această campanie au înțeles să facă „jocuri murdare”

„Mai sunt 14 zile până la alegeri (13 de mâine), iar ceea ce voi continua să fac și în aceste zile va fi să prezint proiectele bazate pe ceea ce își doresc sucevenii și gândite pentru dezvoltarea acestui oraș. Mă voi focusa pe acest lucru, deși poate contracandidații mei își doresc altceva prin ceea ce “împrăștie” în mediul online, prin diverse căi. Nu este campanie electorală ceea ce ei fac, ci doar niște jocuri murdare”, a spus Lucian Harșovschi.

El a subliniat că are încredere că sucevenii îl cunosc și știu ce a realizat el în calitatea de viceprimar.

„Am încredere că sucevenii mă cunosc și știu ce am realizat în tot acest timp, în limita atribuțiilor pe care le-am avut și “trecând” peste acestea de multe ori, pentru că știu exact ce se poate face și știu exact ce am de făcut.

Sunt sigur că împreună cu ei, după data de 9 iunie, vom reuși să facem și mai multe lucruri bune pentru acest oraș pe care îl numim acasă. Biruiți răul prin Bine! Cu Dumnezeu înainte și alături de voi toți”, a conchis Lucian Harșovschi.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de