Gheorghe Șoldan, la Pătrăuți unde un tânăr primar a modernizat comuna: Este esențial să facem un parteneriat real între primării și administrația județeană, pentru a demara un program de dezvoltare a fiecărei localități.


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan, a transmis, în cadrul unei întâlniri electorale la Pătrăuți, că locuitorii au avut încredere într-un tânăr și acesta le-a modernizat comuna.

„Rețele de apă, canalizare și gaz, stație de epurare, unități de învățământ la standarde europene, drumuri asfaltate, dispensar modernizat, iluminat public, teren și sală de sport, alei pietonale, sistem de supraveghere video. Acestea sunt doar câteva dintre proiectele care au transformat comuna Pătrăuți în ultimii opt ani, de când locuitorii și-au ales un tânăr ambițios în funcția de primar”, a spus Șoldan.

El a amintit că Adrian Isepciuc este primarul care, în 2016, promitea că va face toate aceste proiecte, iar mulți îi spuneau că e imposibil, dar sâmbătă, la întâlnirea de la căminul cultural din Pătrăuți cu locuitorii comunei, când primarul le-a spus că vrea să facă din Pătrăuți, în mandatul următor, una dintre cele mai dezvoltate comune din județ, nimeni nu l-a mai privit cu scepticism.

Potrivit acestuia, faptele au vorbit deja pentru Adrian Isepciuc demonstrând că poate realiza proiecte mari pentru comunitatea lui.

„Mai sunt multe de făcut la Pătrăuți: de la continuarea modernizării infrastructurii rutiere, care va începe cât de curând, la extinderea rețelelor de apă și canalizare, dar și la rețeua de gaze naturale care va acoperi toată comuna. Pentru aceste proiecte, cel mai greu pas – obținerea finanțărilor – a fost deja făcut”, a spus Șoldan.

Candidatul PSD a subliniat la fel ca Adrian Isepciuc în discursul lui celor prezenți despre importanța echipei primarului în realizarea proiectelor mari pentru dezvoltarea unei localități, atât echipa de pe plan local, dar și cea de pe plan județean.

„Am discutat, de asemenea, despre programul nostru de dezvoltare a județului și le-am cerut locuitorilor din Pătrăuți sprijinul lor pe 9 iunie pentru a câștiga președinția Consiliului Județean Suceava. Este esențial să facem un parteneriat real între primării și administrația județeană, pentru a demara un program de dezvoltare a fiecărei localități. Să luăm modelul administrațiilor performante din județ, cum este cel de la Pătrăuți, să îl multiplicăm și să lucrăm împreună pentru dezvoltarea județului nostru”, a transmis, cu încredere, Gheorghe Șoldan.

Comandat de PSD FILIALA Suceava, cod AEP 21240002


Intră acum și în grupul de