Gheorghe Flutur la Siret, la lansarea candidaturii primarului Adrian Popoiu cu care formează o echipă foarte bună: Autostrada A7 va ajunge până la Siret și va contribui la dezvoltarea și modernizarea acestei zone


Intră acum și în grupul de

Primarul PNL Adrian Popoiu a avut o lansare excepțională la Siret, unde peste 350 de oameni au umplut sala Casei de Cultură din Siret și au aplaudat la scenă deschisă realizările acestui primar, care a atras fonduri de peste 66 milioane de euro.

Președintele Gheorghe Flutur i-a mulțumit pentru echipa foarte bună pe care o formează cu Adrian Popoiu și a menționat câteva dintre investițiile realizate împreună: Parcul Științific, Muzeul de Istorie Siret, cu Memorialul Holocaustului Evreilor din Bucovina și asfaltarea drumului național până la vamă, toate datorită demersurilor lui Gheorghe Flutur. De asemenea, modernizarea Vămii Siret, în valoare de 10 milioane de euro, a fost posibilă tot datorită demersurilor făcute de președintele Flutur.

Cel mai important proiect menționat este Autostrada A7, care va ajunge până la Siret și va contribui la dezvoltarea și modernizarea acestei zone.

Președintele Flutur a discutat și despre orașul Siret în contextul autostrăzii, despre drumurile județene spre Frătăuții Noi, spre Negostina și Calafindești.

El a vorbit despre locurile de muncă ce urmează a fi create de investitori români și străini, în urma demersurilor pe care le-a făcut, precum și despre modernizarea spitalelor, a școlilor, a spațiilor verzi și a locurilor de joacă pentru copii.

Gheorghe Flutur le-a mulțumit siretenilor pentru solidaritatea demonstrată în momentele dificile de la graniță și le-a cerut să voteze pentru Adrian Popoiu, pentru lista de consilieri locali, pentru el și pentru lista de consilieri județeni ai PNL.

Președintele Flutur a primit cel mai frumos răspuns printr-un ropot de aplauze prelungite. El și-a exprimat optimismul că Siretul se află pe drumul cel bun, chiar dacă adversarii au pus un banner răutăcios. Totuși, drumurile sunt modernizate, ceea ce confirmă progresul realizat.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de