Gheorghe Flutur, la Fundu Moldovei, alături de primarul liberal Tudor Zdrob: Cei care vor să vadă unde este inima liberală a Bucovinei ar trebui să vină la Fundu Moldovei


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava și al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, marți  după-amiază, la Fundu Moldovei, la un regal electoral de suflet.

„Cei care vor să vadă unde este inima liberală a Bucovinei ar trebui să vină la Fundu Moldovei”, a spus Flutur, după ce la întâlnire au fost aplauze și ochii în lacrimi la o casă de cultură arhiplină, la lansarea candidatului liberal pentru primărie, Tudor Zdrob.

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, împreună cu deputatul liberal Angelica Fădor, au participat în prezența a peste 300 de oameni la lansarea candidaturii de primar a lui Tudor Zdrob. Un primar de nota 10 în administrația publică.

„O comună turistică de excepție, un centru civic european, un sediu de primărie nou cu arhitectură occidentală, o casă de cultură superbă, cu drumuri asfaltate și școli modernizate. Proiectul de gaz metan este pregătit, cadastrul gratuit este realizat, iar albiile pâraielor și râului Moldova sunt regularizate. Acesta este unei frumoase comune bucovinene administrată de cinci mandate de primarul Tudor Zdrob” a spus președintele PNL Suceava.

Președintele Gheorghe Flutur a prezentat perspectiva deschiderii punctului de frontieră Izvoarele Sucevei și a drumurilor spre Cârlibaba și Brodina, care vor aduce dezvoltare economică și turistică zonei.

Fundu Moldovei este patria portului popular și a tradițiilor, un izvor de autenticitate, emblema costumului popular bucovinean și locul unde s-a păstrat satul autentic și gospodăria țărănească, mai bine ca oriunde în Bucovina.

Acestea sunt doar câteva dintre argumentele pe care Gheorghe Flutur le-a prezentat gospodarilor din Fundu Moldovei atunci când a cerut un nou mandat pentru Tudor Zdrob, dar și pentru el însuși, cel care i-a fost alături primarului din postura de președinte al Consiliului Județean Suceava.

„Respect, apreciere și voturi multe pe 9 iunie 2024, Tudor Zdrob!”, a transmis liderul liberal.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de