Gheorghe Șoldan, după întâlniri directe și sincere cu locuitori din Burdujeni și din Ipotești:  Mesajul general a fost același că este nevoie de o schimbare.


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan, a avut, marți, întâlniri cu locuitorii din cartierul sucevean Burdujeni, dar și ai comunei Ipotești și a ajuns la concluzia că oamenii vor schimbarea.

„Îmi place să stau de vorbă cu oamenii și prefer discuțiile directe și sincere. Astăzi mi-am început ziua în cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, unde am avut plăcerea de a sta de vorbă cu zeci de locuitori. Unii mi-au împărtășit preocupările și dorințele lor, iar mesajul general a fost același: este nevoie de o schimbare”,  a spus Șoldan.

El a continuat, după amiaza, discuțiile la Ipotești, unde, alături de candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei, Sorin Tofan, a vorbit cu mai mulți localnici despre problemele lor și despre viziunea sa și a PSD Suceava pentru dezvoltarea județului.

„Voi continua să discut cu sucevenii din tot județul nu doar în campanii electorale, pentru că împreună putem construi un viitor mai bun pentru fiecare localitate și, evident, pentru întreg județul Suceava. Haideți să aducem schimbarea pe care o dorim cu toții”, a transmis, cu încredere, Gheorghe Șoldan, care a reamintit că 9 iunie va fi Ziua Schimbării.


Intră acum și în grupul de