Activistul social sucevean Robert Șröder, în echipa lui Gheorghe Șoldan: Cred în George pentru că are 33 de ani și face parte din noua generație de oameni politici! Nu a avut timp să se murdărească!


Intră acum și în grupul de

Activistul social sucevean Robert Șröder a făcut un apel, joi, tuturor cunoscuților să îl voteze, duminică, 9 iunie, pe Gheorghe Șoldan la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava și lista PSD pentru Consiliul Județean Suceava aducând și argumente în acest sens.

„Îl cunosc pe George (sau Gheorghe cum i se spune mai nou) Șoldan de peste 10 ani. L-am văzut evoluând din postura de Președinte al Organizației de Tineret, la Deputat în Parlamentul României – până astăzi, candidat la cea mai importantă funcție publică din județ: Președinte al Consiliului Județean.

În primul rând: DA – face parte din PSD! Un partid hulit de mulți, dar, în același timp, cel mai mare partid din România! Și ca să faci politică cu succes ai nevoie de o echipă, de un partid puternic, alături de tine. Nu poți să faci nimic de unul singur.

În ultimele luni am străbătut cu el și echipa de campanie mai tot județul. Am muncit. Am petrecut sute de ore împreună. Am străbătut mii de kilometri. Am râs. Am întâlnit mii de oamenii. Și am muncit din nou.

Și în tot acest timp m-a făcut să cred în el! L-am văzut muncind de la ora 07.00 până la ora 24.00. I-am văzut energia și determinarea! I-am văzut puterea de muncă! I-am văzut dorința de schimbare! Și asta m-a făcut să cred că există și altfel de oameni politici.

Cred în George pentru că are 33 de ani și face parte din noua generație de oameni politici! Nu a avut timp să se murdărească! (și sper să nu o facă) – față de o persoană care a îmbătrânit în politică, care e de pe vremea lui Băsescu și Udrea, și care ‘știe toate mecanismele sistemului’.

Cred în George pentru că are o minte deschisă și pot vorbi cu el despre Inteligentă Artificială sau sustenabilitate – și avem nevoie la conducerea județului de o persoana adaptată la timpurile moderne – față de cineva care a rămas la hore și ‘jocuri pe toloacă’.

Cred în George pentru că care are ceva de dovedit! E tânăr și vrea să construiască ceva! Să își construiască un viitor! – față de o persoană care e în pragul pensiei și care, oricum, peste câțiva ani se va retrage din viața politică.

Din aceste motive, fac parte din echipa lui George și candidez pentru funcția de Consilier Județean – fiind unul dintre cei mai tineri membri din echipă!

Fac un apel către toți prietenii și cunoscuții: Duminică, alegeți înțelept și haideți să facem o schimbare în județul Suceava!

9 iunie – Ziua Schimbării!

p.s. Gheorghe Șoldan, ai datoria să nu dezamăgești și să schimbi în bine județul Suceava!”, este mesajul lui Robert Șröder.

Comandat de PSD FILIALA Suceava, cod AEP 21240002


Intră acum și în grupul de