Gheorghe Flutur, la Rădăuți, spune că primarul Bogdan Loghin este atacat pe nedrept: Răutăcioșii pot să critice, dar Bogdan Loghin a atras fonduri europene de peste 50 de milioane de euro


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava și al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a mers joi din nou la Rădăuți pentru a-l susține pe primarul liberal Bogdan Loghin în fața atacurilor despre care spune că sunt nedrepte.

Flutur a declarat că a venit de atâtea ori la Rădăuți încât a început să învețe pe de rost toate străzile.

„Rădăuți mai avea de asflatat vreo 60 de kilometri de străzi și văd că 20 de kilometri asfaltează acum după ce primarul Loghin a tras apă și canal”, a spus Flutur.

El a spus că vrea să informeze corect rădăuțenii și a arătat că în Rădăuți au fost atrase de primarul Loghin fonduri europene de peste 50 de milioane de euro.

Răutăcioșii pot să critice, dar Bogdan Loghin, acest tânăr primar, numai pe programul de apă și canal în parteneriat cu noi aduce 20 de milioane de euro. Aici sunt 28 de kilometri de rețele de apă și canalizare”, a spus Flutur.

El a subliniat că primarul din Rădăuți a muncit mult, dar că mai sunt și cârcotași.

„Mă bucur că se asfaltează, că Rădăuțiul încet începe să iasă la lumină”, a precizat Flutur.

Președintele PNL Suceava a mai spus că în Rădăuți numai la școli sunt investiții de peste 6 milioane de euro în dotări, iar până în momentul de față asfaltările costă 5 milioane de euro și că sunt fonduri importante atrase pentru locuințe sociale.

Totodată, Gheorghe Flutur a spus că primarul are un proiect comun cu Volovăț pentru amenajarea unei zone de agrement în lunca râului Sucevița și că va fi un parteneriat pentru construirea unui ștrand.

În ceea ce privește un cinema în municipiu, Flutur spune că în epoca PSD-istă s-au privatizat toate spațiile care se pretau.

„Mergem înainte. Se modernizează Rădăuțiului. Sunt umăr la umăr cu Bogdan Loghin, un primar care face multă treabă bună. Este atacat în momentul de față, dar cine este puternic rezistă”, a menționat Flutur.

El a mai spus că Bogdan Loghin a evitat să meargă la dezbaterea publică pentru că el și familia lui au fost atacați din toate pozițiile, iar dezbaterile publice se fac pe teme serioase și nu pe șmecherii.

„Bogdan Loghin, sunt lângă tine. Le cer rădăuțenilor să meargă cu administrație liberală să fim în rând cu lumea civilizată. Bucovina este alături de Cluj, de Oradea, de Brașov, de Sibiu, de Arad, de Alba Iulia. Nu vă întoarceți la PSD, nu vă întoarceți la Vaslui, la Botoșani, la Bacău sau Galați că o să vă pară rău. Contați pe administrația liberală până în pânzele albe!”, a spus Gheorghe Flutur.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de