Gheorghe Șoldan mulțumește sucevenilor pentru încrederea acordată: Este un moment care marchează începutul schimbărilor pe care le dorim în județul Suceava.


Intră acum și în grupul de

Deputatul Gheorghe Șoldan, președintele ales al Consiliului Județean Suceava, a mulțumit, luni, sucevenilor pentru că i-au acordat încrederea și promite cu nu dezamăgi.

„Împreună am reușit! Vă mulțumesc din suflet pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o prin fiecare vot. Acesta este un moment important pentru noi toți, un moment care marchează începutul schimbărilor pe care le dorim în județul Suceava”, a arătat președintele ales al CJ Suceava.

El i-a asigurat că va fi un președinte de consiliu județean al tuturor locuitorilor acestui județ.

„Așa cum am promis în campanie, mă voi dedica dezvoltării și modernizării județului nostru, prin dezvoltarea fiecărei localități în parte. Este timpul să ne apucăm de treabă și să facem din Suceava un loc unde fiecare dintre noi să fie mândru să trăiască.Am alături o echipă puternică și voi demonstra că în județul Suceava se poate face o administrație performantă, cu investiții în drumuri, turism și sport, dezvoltare economică, locuri de muncă mai bine plătite și tot mai puțini tineri care aleg să plece în alte județe sau chiar în străinătate”, a declarat președintele ales.

Șoldan a subliniat că vrea să atragă tot mai mulți suceveni aflați în prezent departe de familiile lor să se întoarcă definitiv acasă.

„Nu va fi ușor, știu, dar împreună vom reuși. Vom construi un viitor mai bun pentru noi toți. Nu o să vă dezamăgesc și vreau să vă fac să fiți mândri că ați avut încredere într-un tânăr”, a încheiat, cu recunoștință, Gheorghe Șoldan.


Intră acum și în grupul de