Zâmbetul Adolescenței, la Balul Bobocilor de la CSEI Sf. Andrei Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

Zâmbetul Adolescenței a fost tema petrecerii de bun venit a bobocilor de la CSEI SF. Andrei, Gura Humorului. Baloane colorate, probe hazlii, dans, muzică, voie bună dar și multe emoții au caracterizat evenimentul din data de 28 Noiembrie 2019.

Opt perechi formate din elevii claselor a IX-a au concurat pentru titlul de miss si mister. Adolescenții îmbrăcați eleganți, pregătiți pentru probele de dans,  au așteptat cu mare entuziasm decizia juraților.

Invitați speciali la acest frumos eveniment au fost Narcisa Ungureanu și Marian Dafin, ambii având un frumos repertoriu de muzică populară.

În programul serii a fost prezentată o piesa de teatru jucată de elevii școlii noastre, pregătiți de prof. Diana Catargiu, doua dansuri complexe, coordonator Prof. Manuela Hrițcu și un moment artistic coordonat de prof. Mihaela Zuz.

Întregul eveniment s-a realizat cu sprijinul conducerii școlii și s-a bucurat de un real succes. Elevii participanți au primit toți diplome, premii, au fost aplaudați și felicitați pentru curajul și frumusețea lor naturală.

Coordonatorii evenimentului au fost diriginții claselor a IXa, a XIIa  dar ajutați și de alte cadre didactice ale școlii.  Mulțumim sponsorilor, director prof. Ciocoiu Mihail, Director adjunct prof. Catalina Poclitaru.


Intră acum și în grupul de