Un panou publicitar, un stâlp de iluminat și două autovehicule, lovite de un tânăr șofer care circula cu viteză și a vrut să evite coloana de mașini formată la intrarea în Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 20 de ani din Arbore a fost rănit, duminică dimineața într-un accident produs la intrarea în Gura Humorului.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, tânărul conducea, în jurul orei 08.30,  un autoturismul BMW 320I pe str. Ştefan cel Mare, în localitatea Gura Humorului, având direcţia de deplasare dinspre Frasin spre centrul orașului Gura Humorului şi din cauză că nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic, la întâlnirea unei coloane de vehicule formată la intrarea în  Gura Humorului a efectuat o manevră de evitare a impactului şi a pătruns pe trotuarul din partea dreaptă, unde a lovit un panou publicitar, un stâlp de iluminat public, precum şi autovehiculele Opel, respectiv VW, staţionate pe trotuar.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferului autoturismului BMW 320I  care se afla singur în autovehicul, precum şi avarierea celor trei vehicule şi distrugerea panoului publicitar.

Victima, a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, unde, în urma acordării îngrijirilor medicale, i s-a stabilit că a suferit TCC minor.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de