Accidentul cu cinci răniți din Valea Bourei provocat de un tânăr din Dolhasca, băut și fără permis


Intră acum și în grupul de

Poliția Județeană Suceava a anunțat că a deschis dosar penal față de un tânăr din Dolhasca în vârstă de 32 de ani care a provocat accidentul cu cinci răniți.

Potrivit sursei citat, duminică dimineața în jurul orei 02.35, un tânăr de de 32 ani, din oraș Dolhasca, fără permis de conducere, în timp ce conducea autoturismul Seat pe D.J.208E,  în Valea Bourei, din direcția Valea Bourei către Dolhești,  a pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu autoturismul marca BMW  condus de un tânăr de 20 ani, din Forăști.

Din accident a rezultat vătămarea  corporală ușoară a cinci persoane, respectiv a lui, respectiv a șoferului SEAT, a unei tinere de 19 ani, din Dolhasca – pasageră bancheta spate în auto SEAT, a unui tânăr de de 18 ani, din Dolhasca, pasager stânga spate în auto Seat,  a unui tânăr de 22 ani, din Dolhești – pasager dreapta spate în BMW și a unui tânăr de 24 ani, din Dolhești – pasager stânga spate în auto BMW.

Conducătorul auto al SEAT  a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-a recoltat probe de sânge. Celălalt șofer a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 mg/l și i s-a recoltat o probă de sânge.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „vătămare corporală din culpă” și ,,conducerea unui autovehicul fără permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de