Bărbat arestat preventiv la Gura Humorului după ce a răpit și a violat o femeie într-un lan de porumb și apoi într-o casă părăsită


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a fost arestat preventiv de Judecătoria Gura Humorului pentru lipsire de libertate, viol, violare de domiciliu și distrugere.

Aceste acuzații vin în urma actelor de urmărire penală efectuate, care au scos la iveală detalii șocante.

Astfel, în data de 17 iulie 2023, în jurul orelor 22:00, bărbatul a pătruns fără drept în curtea locuinței unei femei unde se aflau copiii minori ai acesteia și fosta sa concubină.

Bărbatul a distrus o fereastră de la o cameră de zi, apoi a intrat în locuință.

Sub influența băuturilor alcoolice, a început să amenințe cu moartea fosta concubină după care a lovit-o cu mânerul unui cuțit în zona spatelui și cu piciorul în abdomen.

În continuare bărbatul a ridicat-o de jos,  iar în timp ce avea în mână dreaptă cuțitul postat la nivelul gâtului acesteia, continuând să-i adreseze amenințări cu moartea dacă nu îl urmează, a prins-o cu mâna stângă de păr şi a scos-o cu forţa din locuinţă.

În momentul în care femeia s-a opus, ea a fost trasă de bărbatu şi târâtă pe pământ câţiva metri, ocazie cu care a suferit leziuni la nivelul genunchilor pentru şi şi-a pierdut papucii.

În continuare, bărbatul, ținând-o pe femeie cu mâna stângă de cap, în poziția aplecat, şi având în mâna dreaptă cuţitul  a mers pe  un drum judeţean, apoi pe o stradă lăturalnică ,iar mai apoi spre albia unui pârâu aproximativ 500 de metri până au ajuns într-un lan de porumb. 

În lanul de porumb bărbatul s-a oprit și i-a solicitat femeii să întrețină relații sexuale cu el, amenintând-o cu acte de violență, având asupra sa în continuare cuţitul, după care a lovit-o pe acesta cu piciorul în zona coastelor și cu pumnul de două ori în zona capului, aceasta căzând la pământ din cauza loviturilor, după care bărbatul a întreţinut raporturi sexuale normale cu femeia.

După consumarea actului sexual, bărbatul a dus-o pe femeie împotriva voinței sale pe o altă distanţă de aproximativ 500 m până la o locuință părăsită, loc unde, după miezul nopţii, au intrat într-o anexă a locuinţei părăsite  unde bărbatul i-a solicitat persoanei vătămate să întrețină din nou relații sexuale cu el, iar în momentul în care aceasta a refuzat, a fost lovită cu palma peste obrazul drept, după care bărbatul a întreținut din nou raporturi sexuale normale cu persoana vătămată. După consumarea celui de-al doilea raport sexual bărbatul a ţinut-o în continuare cu forţa pe persoana vătămată în acea anexă a locuinţei părăsite până în dimineaţa zilei de 18.07.2023.

În urma anchetei, procurorii au dispus reținerea inculpatului pentru o perioadă de 24 de ore, iar acesta a fost prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți de la Judecătoria Gura Humorului cu propunerea de arestare preventivă care a decis arestarea.


Intră acum și în grupul de