Iulia Parasca si Catalin Prisacaru, Miss si Mister Boboc 2014, la Liceul Tehnologic „Nicolai Nanu” din Brosteni


Intră acum și în grupul de

Elevii Liceului Tehnologic „Nicolai Nanu” din Broşteni şi-au ales, la finele săptămânii trecute, cei mai frumoşi boboci, în cadrul unui spectacol mult aşteptat de toţi şi minuţios organizat.

Prof.  Capitolina Aştefanei şi Rodica Ilişescu au arătat că Balul Bobocilor s-a desfăşurat la Casa de Cultură proaspăt renovată din localitate.

Tema spectacolului a fost „Black and white”, iar pentru titlurile de Miss şi Mister s-au întrecut cinci perechi de boboci, în cadrul a şase probe de concurs.

bal Liceul Tehnologic Brosteni (13)

Balul Bobocilor de la Liceul Tehnologic „Nicolai Nanu” din Broşteni a început la ora 18, cu o scenetă reușită a elevilor de clasa a XII-a, care au prezentat întâmplări amuzante din anii de liceu, putând fi remarcate naturaleţea şi talentul tinerilor. A urmat apoi introducerea în scenă a bobocilor de către cei doi prezentatori Ana și Dan.

„Pentru a se observa evoluția în timp a elevilor, 4 perechi din clasa a XII-a au valsat, arătându-și transformarea din boboci în lebede elegante și grațioase”, au declarat cele două profesoare menţionate mai sus.

Chiar dacă nu s-a reuşit invitarea unor nume sonore din showbiz-ul autohton, Capitolina Aştefanei şi Rodica Ilişescu au arătat că atmosfera spectacolului nu a fost cu nimic mai prejos, momentele artistice fiind gândite în aşa fel încât să fie puşi în valoare elevii talentaţi ai instituţiei de învăţământ.

„Astfel, pauzele dintre probe au fost foarte gustate de spectatori. Oana Bîrsan, o voce ce promite, ne-a încântat cu timbru-i cald, acompaniată de colegul de clasă Damian Todosia. Au ținut să ne fie alături și un cuplu de clasa a IV-a elegant, experți în dans sportiv, ce au valsat, plutind efectiv pe acorduri muzicale aparte”, au relatat cele două cadre didactice.

bal Liceul Tehnologic Brosteni (8)

La a doua probă a balului s-a verificat capacitatea de improvizaţie  a bobocilor, care au dansat pe colaje muzicale formate din melodii aparținând diferitor genuri. „Toate cele cinci  cupluri s-a descurcat bine, demonstrându-și abilitățile și priceperea. Unii au reuşit să convingă juriul prin spontaneitate și gestică adecvată că merită nota maximă. Un talent în ale dansului este cu siguranță Iulian Bondar, din clasa a X-a A, care a fost  aclamat de public pentru siguranța și măiestria mișcărilor trupului”, au declarat Capitolina Aştefanei şi Rodica Ilişescu.

Proba a treia a fost cea de creativitate. Concurenții au primit o serie de cuvinte şi au trebuit  să-și demonstreze talentul, creând versuri de orice gen.

În pauza dintre probe, câţiva elevi s-au deghizat în bătrâne dansatoare, grupul Nemuritoarelor din Holda, moment care care  a fost  deosebit de gustat de sala plină până la refuz.

La următoarea probă, concurentele au trebuit să-şi dovedească talentul de make-up artist. Ele şi-au machiat partenerii, aceştia fiind nevoiți să-şi poarte machiajul cu eleganță și feminitate pentru a convinge că merită nota maximă.

Același duet din clasa a XI-a A a umplut pauza dintre probe, cu „ Pseudofabula ”.

A cincea probă a balului a testat cultura generală a bobocilor, precum atitudinea și eleganța acestora. Cu o singură excepție, toți au primit cea mai mare notă.

A urmat  ultima probă, în care bobocii au trebuit să demonstreze că au abilități speciale, aici diferențiindu-se unul de altul prin talentele specifice.

„Iulia Parasca și Cătălin Prisăcaru au reușit printr-un moment de mare sensibilitate să interpreteze un modern love story, demn de Românii au Talent, emoționând prin gesturi calde, sugestive, dincolo de paravanul luminat, aceştia trăindu-și povestea lor de iubire. Această ultimă probă a reuşit, ca de altfel întreaga activitate, să demonstreze că a fost o seară ce nu va fi uitată ușor, fiind de departe apreciată de toți”, au ţinut să sublinieze cele două profesoare de la Liceul Tehnologic „Nicolai Nanu” din Broşteni.

bal Liceul Tehnologic Brosteni (19)

În urma deliberării, juriul a stabilit câștigătorii:

Miss Boboc – Parasca Iulia, Mister Boboc -Prisăcaru Cătălin;

Miss Popularitate :  Șpiț Adelina, Mister Popularitate: Cimpoeșu Andrei

Premiul I : Grigoraș Cristina și Grigoraș Sebastian

Premiul II: Lungu Catrinel și Ceaușu Marco

Premiul III :  Candrea Georgiana și Mihuț Stelian

bal Liceul Tehnologic Brosteni (21)

„Toți au primit premii consistente pe fondul unei bucurii cu greu stăpânite, iar titlurile de MISS și MISTER au fost acordate celor doi care au impresionat atât de mult, nu doar la ultima probă, ci și la celelalte.

Bucuria a fost fără margini. În urale și jocuri de artificii s-au înmânat premiile şi s-au făcut fotografii de grup.

Atât organizatorii, cât și bobocii au demonstrat că au reușit cu brio să formeze o echipă, astfel momentele spectacolului îmbinându-se exemplar!”, au mai adăugat Prof.  Capitolina Aştefanei şi Rodica Ilişescu.

Vezi AICI mai multe fotografii de la Balul Bobocilor 2014, organizat de Liceul Tehnologic „Nicolai Nanu” din Broşteni


Intră acum și în grupul de