Andreea Taran si Vlad Palamariu, Miss si Mister Boboc 2014 la Universitatea „Stefan cel Mare” Suceava


Intră acum și în grupul de

Unsprezece perechi de boboci au pășit, miercuri seara, pe un tărâm mistic, în încercarea de a câștiga simpatia publicului și a juriului și de a obține tronul în cadrul unui spectacol deosebit intitulat, „Game of USV thrones”.

Balul Bobocilor de la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava, desfășurat la Casa de Cultură din municipiu, i-a avut în acest an în prim-plan pe bobocii concurenți la titlurile de Miss și Mister Boboc USV 2014, aceștia pregătindu-se cu momente pline de umor, pasiune și eleganță.

balul bobocilor usv 2014 (1)

Debutul spectacolului le-a adus pe cele 11 familii din ținutul mistic în fața publicului, fiecare concurent având misiunea de a se prezenta și de a convinge juriul că merită mult râvnitul tron.

Lupta bobocilor pentru marele premiu a început cu proba de întrebări și provocări, rând pe rând fiecare student alegând câte un bilet. Concurenți au dat dovadă de multă imaginație, umor, dar și bunătate. Unul dintre participanți a susținut că dacă ar avea toți banii din lume, i-ar împărți cu prietenii, în timp ce altcineva și-a dorit să fie proprietarul lanțului de restaurante McDonald’s pentru a mânca în fiecare zi de acolo. Tot în același gând a fost și un alt concurent care și-ar dori să aibă o superputere: să mănânce fără să se îngrașe. Alți concurenți au avut de cântat timp de 30 de secunde fără negativ, de dansat pentru a impresiona pe cineva sau de improvizat o scenă de despărțire față de partener.

După ce bobocii au dovedit că se pot descurca în fața oricăror provocări, alți studenți le-au luat locul pe scenă și au destins spectacolul cu momente de dans, respectând tematica serii.

Nu a durat mult până la următoarea probă a concurenților, aceștia au urcat din nou pe scenă, cu forțe proaspete, gata să-i impresioneze pe jurați la proba de aptitudini.

Bobocii au arătat că se pricep de minune la dans modern, contemporan, street dance și breakdance, dans latino-american, bachata, kizomba, și chiar și la balet. De asemenea, unii concurenți au ales să încânte publicul și juriul prin interpretarea unor piese, vocal sau la instrumente precum pianul sau chitara. Spectatorii au asitat și la momente inedite, una dintre participante a ales să vină pe scenă cu un exercițiu de improvizație „limbajul mâinilor”, iar alți concurenți au stârnit hohote de râs prin stand-up comedy sau printr-o scenetă cu „lecții clasice de agățat”.

Dansul a fost din belșug valorificat la „Game of USV thrones”, atât înainte de proba de seară, cât și după, până la intrarea în scenă a invitaților speciali.

La proba ținutelor de seară boboacele și bobocii și-au etalat rochiile diafane şi costumele la patru ace, toate accesorizate cu multă grație, feminitate și o atitudine pe măsură.

Unul dintre momentele mult așteptate a fost apariția invitaților speciali la eveniment, și anume trupa Taxi. Timp de aproximativ 45 de minute, solistul trupei, Dan Teodorescu, a transmis energia și buna dispoziție, cu toate că frigul din sală îi dădea bătăi de cap. Într-un final, Taxi a încălzit atmosfera din sala de spectacol prin piese precum „Ai închis marea în ochi”, „Iubește-mă în doze mici!”, „Ești iubibilă”, „Stelele care cad”, „Te văd în toate femeile”, „Non stop” sau „Cele două cuvinte”. Pe tot parcursul show-ului, solistul a ținut în permanență legătura cu publicul, invitându-l să cânte și să se simtă bine.

balul bobocilor usv 2014 (13)

După prestația extraordinară a trupei Taxi suspansul a crescut la cote înalte, concurenții intrând din nou pe scenă pentru a afla dacă se numără  printre câștigători.

Pentru început, la festivitatea de premiere, s-au acordat premiile speciale, Miss & Mister Facebook, în urma voturilor acumulate pe pagina universității, dar și premiul special al sponsorului Farmona. Astfel, Miss & Mister Facebook au fost desemnați Vlad Palamariu și Andreea Diana Murariu, iar Miss & Mister Farmona- Artion Ceobanu și Alexandra Todosi .

Câștigătorii podiumului au fost anunțați de rectorul USV, prof. univ.dr.ing. Valentin Popa, acesta mulțumind tuturor celor care s-au implicat în organizarea balului, pentru sutele de ore alocate repetițiilor, susținând în final că a fost „un adevărat spectacol academic”.

Locul III în cadrul concursului a fost ocupat de Nicușor Vasile Apetri și Violeta Mariana Bejinariu, iar locul II de Gabriel Clipa și Diana Murariu.

Cei mai frumoși boboci ai universității „Ștefan cel Mare” Suceava au fost desemnați Vlad Palamariu și Andreea Țaran, ei fiind distinși cu titlurile de Miss și Mister Boboc USV 2014.

 

 

Vezi mai multe fotografii de la Balul Bobocilor USV 2014


Intră acum și în grupul de