Uluitor: Vezi ce i-a facut Sofia Vicoveanca celui mai dorit flacau din sat


Intră acum și în grupul de

Apreciată de toată lumea, supranumită și regina muzicii populare românești sau privighetoarea Bucovinei, Sofia Vicoveanca a ajuns la sufletele fanilor și prin cartea autobiografică.

În paginile propriei cărți, interpreta de muzică populară dezvăluie publicului amănunte din viața sa personală, necunoscute până în prezent.

Potrivit Ziarului Ring, cel mai dorit flăcău din sat s-a ales cu doi pumni după  ce a încercat să o sărute, la o nuntă, pe îndrăgita artistă de mai târziu. Acesta a fost și primul sărut al interpretei, la vârsta de 12 ani.

Sofia Vicoveanca

„M-am simţit strânsă ca-ntr-un cleşte şi n-am mai ştiut ce se-ntâmplă. Am simţit doar că mă sufoc, că nu mai am aer. Gura-mi uscată era astupată acum cu o ventuză focoasă, umedă şi lacomă. Era gura lui Vasile. Când a slăbit strânsoarea, doi pumni l-au răsplătit pentru fapta îndrăzneaţă şi l-am proiectat pe Vasile de ciutura de la cumpăna fântânii”, a mărturisit artista în paginile autobiografice.

Mai târziu însă, după ce a devenit cunoscută, l-a reîntâlnit pe flăcăul care i-a smuls primul sărut și a realizat altceva.

„Eram deja o cântăreaţă cunoscută şi mergând cu trenul spre Putna, la coborâre i-am zărit privirea caldă, senină, cu dulci şi triste aduceri aminte. Aş fi vrut să-i vorbesc, dar trenul se punea deja în mişcare. Vasile m-a iubit…”, s-a destăinuit Sofia Vicoveanca.

 

 

 


Intră acum și în grupul de