Workshop in domeniul IT&C pentru studentii de la Universitatea „Stefan cel Mare” Suceava


Intră acum și în grupul de

Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava este implicată într-un proiect de studii flexibile și competitive pentru IT&C pentru Regiunea de Dezvoltare Nord-Est alături de Universitatea „Al.I. Cuza” din Iași, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi și Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău.

School_to_work_transition

Prin intermediul proiectului implementat de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară EURONEST se urmărește adaptarea și îmbunătățirea programelor de studii de licență și master în domeniul IT&C, precum și creșterea competențelor absolvenților de studii din acest domeniu prin corelarea acestora cu specificul pieței regionale de forță de muncă.

În acest sens, la USV, va avea loc vineri, 12 decembrie, de la ora 11.00, în sălile D101 și D113 din Corpul D workshop-ul „Improving school-to-work transition for students in information and communication technologies”.

„În acest scop, au fost invitați atât reprezentanți ai mediului academic sucevean cât și ai unei firme IT multinaționale, MIND Software Srl, ce are un sediu în județul Iași și ar dori să se extindă în această regiune. Atelierul de lucru este adresat, în special, studenților de la programele de licență și master în domeniul IT&C dar participarea este deschisă tuturor celor interesați de această temă”, a informat Mihai Dimian, prorector USV.

 


Intră acum și în grupul de