Bodo, autorul controversatei melodii „La Suceava”: „Nu am luat în râs orașul Suceava și nici locuitorii”


Intră acum și în grupul de

Suceveanul Bodo, interpretul piesei „La Suceava”, a stârnit un val de furie pe rețelele de socializare cu cea mai nouă piesă a sa care a fost lansată sâmbătă, 13 iunie, pe YouTube.

Bodo

Tânărul interpret a ținut să declare pentru NewsBucovina că piesa nu este o manea, după cum au catalogat-o unii comentatori, dar și faptul că mesajul nu a fost înțeles cum trebuie, el nedorind să ia orașul în care a crescut în derâdere.

Sucevean get-beget, dintr-o familie de intelectuali, Bodo a răspuns afirmațiilor privitoare la piesa sa și ne-a spus că își dorește foarte mult ca sucevenii să înțeleagă că el nu a vrut să ia în râs orașul sau locuitorii.

Nu am luat în râs orașul Suceava- căci și eu sunt sucevean- și nici locuitorii, ba chiar am subliniat că viața la Suceava e bună”, a afirmat Bodo, explicând că o parte din piesă este un pamflet prin care a ironizat anumite stereotipuri.

El a mai spus că iubește foarte mult Suceava și de fiecare dată revine cu multă plăcere acasă, chiar dacă acum stă în București. Ideea de a face o piesă despre Suceava, potrivit celor spuse de artist, a venit în momentul în care se afla în studioul de înregistrări, dar și la concerte, atât în țară cât și în străinătate. Având în vedere că foarte mulți prieteni sau colaboratori îl întrebau „Cum e viața la Suceava?”, el le răspundea că viața e frumoasă.

De asemenea, Bodo a menționat că prin versurile „Cântă cucul, bată-l vina/Ne mutăm în Bucovina!” nu a luat în derâdere și nici nu a ironizat piesa interpretată de Grigore Leșe, ardelean la origini.

„Nu am ironizat piesa lui Grigore Leșe, eu sunt mare fan Grigore Leșe”, a întărit artisul care a mai spus că Bucovina este o zonă în care turiștii trebuie să vină.

Tânărul sucevean a mai arătat că piesa a fost lucrată cu o echipă de producție profesionistă ce se află și în spatele unor artiști precum Puya, Connect-R sau Lora și a fost făcută pe ritm de trap, așa cum este și „Talk dirty” a lui Jason Derulo.

Totodată, Bodo consideră că cei care nu au înțeles melodia s-au regăsit în anumite versuri.

„Cei care nu au înțeles melodia cred că s-au regăsit în anumite versuri”, a menționat suceveanul.

El a ținut să aducă lămuriri și în privința locului de filmare a videoclipului, București și nu Suceava, explicând că întreaga echipă de producție este din capitală, iar scenariul a fost adaptat în așa fel încât să arate bunăstarea.

Când spun că la Suceava bei, mănânci și stai degeaba, nu înseamnă că ești bețivan sau leneș. Aceasta este vorba. La urma urmei, o parte din piesă e un pamflet și trebuie tratat ca atare”, a concluzionat Bodo.


Intră acum și în grupul de