Incendiu de proporții la o gospodărie din Brodina. Pompierii au intervenit cu șase autospeciale


Intră acum și în grupul de

Un puternic incendiu a izbucnit, miercuri dimineața, la gospodăria unei femei din satul Falcău, comuna Brodina, pompierii intervenind cu şase autospeciale pentru stingerea flăcărilor.

incendiu.acoperis.casa

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată, incendiul a fost anunțat prin 112, la ora 10:08, la fața locului deplasându-se imediat militari de la Gărda de Intervenţie Vicovu de Sus şi de la Detaşamentul de Pompieri Rădăuţi, împreună cu lucrători ai Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Brodina şi Straja.

În momentul în care echipajele au ajuns la gospodăria femeii, ardeau violent bucătăria de vară şi acoperişul casei de locuit, existând pericolul de propagare la adăpostul de animale şi la gospodăria învecinată.

„Au ars acoperişul casei de locuit pe o suprafaţă de 225 metri pătraţi, bucătăria de vară pe 25 de metri pătraţi, obiecte casnice, mobilier, textile şi alte bunuri. Pereţii casei s-au degradat pe o suprafaţă de 120 metri pătraţi”, a declarat plt.adj. Alin Găleată care a explicat că incendiul a fost lichidat la ora 13:10.

El a mai spus că incendiul a izbucnit din bucătăria de vară, cel mai probabil din cauza unei sobe nesupravegheate.

 

 


Intră acum și în grupul de