După „Bilionera”, Otilia a lansat o nouă piesă! Ascult-o aici!


Intră acum și în grupul de

Suceveanca Otilia a revenit în atenția fanilor cu o nouă piesă ce are toate șansele să se audă în această vară în toate cluburile și să fie în topurile muzicale, asemenea hitului „Bilionera”.

Ionuț Bejinariu, managerul Otiliei, a declarat că noua piesă a Otiliei, „Aventura”, este compusă de aceeași echipă de succes care a stat și în spatele hitului „Bilionera”.

„În noul ei single, „Aventura”, Otilia cântă despre experiența intensă a ultimelor luni datorată succesului, pe un ritm senzual pop-dance plin de energie”, a arătat Ionuț Bejinariu.

otilia

La rândul său, frumoasa artistă a precizat că a venit momentul să pornească într-o nouă aventură, una în care ritmul va fi impus de ea.

„În ultimele luni mi-am trăit viața într-o viteză nebună și după regulile celor din jur. De acum sunt pregatită să pornesc într-o nouă aventură, însă de data aceasta ritmul îl voi impune eu! Sunt mandră că am avut șansa de a cânta pe atâtea scene importante în ultimul an pentru a promova primul meu hit și vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat să îmi ating țelul!”, a spus Otilia.

Otilia Brumă, pe numele său complet, și-a început perioada de succes a carierei muzicale odată cu megahitul „Bilionera” și urmează același traseu internațional pe care în urmă cu cațiva ani pășeau INNA sau Alexandra Stan.

Totodată, Otilia este considerată cea mai fierbinte apariție pe piața muzicală din România, „Bilionera” aducându-i zeci de milioane de vizualizari pe YouTube, sute de mii de fani, zeci de spectacole în România și în afara ei, fiind bifate cele mai importante topuri muzicale.

Ionuț Bejinariu, managerul Otiliei, un sucevean de succes mutat în Bucureşti, lucrează în domeniul divertismentului de peste 10 ani. El are propria casă de discuri prin care zeci de talente sunt promovate și cunosc succesul, atât pe plan național, dar mai ales internațional.


Intră acum și în grupul de