FOTO/VIDEO Turiștii din Mamaia, fermecați de un flash-mob al Ansamblului „Ciprian Porumbescu” Suceava


Intră acum și în grupul de

Artiștii Ansamblului „Ciprian Porumbescu” din Suceava i-au fermecat pe toți turiștii aflați în stațiunea Mamaia de pe litoralul Mării Negre cu un flash-mob prin care au promovat Bucovina. Zeci de persoane s-au adunat și au privit cu multă admirație un spectacol în care dansul și muzica populară din Bucovina au arătat doar o mică parte din farmecul zonei.

Acțiunea s-a înscris în cadrul ediţiei din acest an a Târgului de Turism al Bucovinei din staţiunea Mamaia, ce a avut loc între 9 și 11 iulie.

flash-mob targul de turism al bucovinei de la mamaia - ansamblul ciprian porumbescu (5)

După ce au ajuns acasă, în Bucovina, artiștii au împărtășit experiența de la Mamaia cu toți fanii pe rețeaua de socializare Facebook. Un filmuleț postat pe pagina de socializare a Ansamblului „Ciprian Porumbescu” Suceava în cursul zilei de vineri, 17 iulie, cu un flash-mob de la mare, a reușit să strângă în numai două zile peste 1.500 de distribuiri, zeci de aprecieri și comentarii.

Pentru realizarea flash-mobului au contribuit 45 de artiști ai Ansamblului, la fel ca la prima ediție a Târgului de Turism al Bucovinei de la Mamaia, din 2014. Totodată, la această ediție, artiștii suceveni au susţinut spectacole de muzică populară în incinta parcului Aqua Magic, pe plaja staţiunii și au lansat 100 de lampioane roşii în formă de inimă.

 

Sursa foto/video: Facebook Ansamblul C. Porumbescu Suceava

 

 


Intră acum și în grupul de