La Iulius Mall Suceava are loc cel mai mare târg din ţară dedicat în exclusivitate genţilor şi accesoriilor

Cel mai mare târg din ţară dedicat în exclusivitate genţilor şi accesoriilor va fi găzduit, pentru prima dată în Suceava, la parterul Iulius Mall. Bag Expo se va desfăşura în perioada 27 – 30 august 2015 şi este platforma ideală pentru toţi cei care caută genţi de calitate, au anunțat reprezentanții complexului comercial.

Bag Expo 02

 

Potrivit sursei citate, timp de patru zile, clienţii Iulius Mall Suceava se vor delecta cu un târg aparte, care reuneşte o gamă largă de genţi şi accesorii.

„Doamnele şi domnişoarele mereu în căutare de genţi şic vor putea alege la Bag Expo din peste 4.000 de articole, în culori vesele sau clasice, cu felurite forme şi adaptate oricărui stil. Şi pentru că femeile nu se mulţumesc cu o singură geantă, piesele de vară prezentate la Bag Expo sunt la oferte de până la 50%. La târg va fi expusă şi noua colecţie de toamnă-iarnă. Astfel, clientele care vor să fie în pas cu moda şi să îşi aleagă din timp accesoriile pe care le vor etala în următorul sezon vor avea posibilitatea de a opta pentru diverse modele. Nici domnii nu au fost uitaţi, aceştia găsind la târg numeroase articole special create pentru a răspunde fiecărui stil masculin.

Bag Expo

Din piele naturală, piele ecologică, denim sau materiale textile, obiectele prezentate la Bag Expo sunt deosebite şi respectă tendinţele actuale. Bag Expo este locul în care fiecare îşi găseşte geanta care i se potriveşte, indiferent de gen, vârstă sau ocazie. Plicuri elegante, genţi casual sau sport, trollere şi genţi de voiaj, serviete şi diplomate, rucsaci, borsete, genţi pentru laptop, portofele şi curele sunt doar o parte dintre propunerile pentru clienţii Iulius Mall Suceava. Iar pentru a oferi originalitate, organizatorii vor aduce articole în producţie mică, handmade, croşetate, împletite, cu aplicaţii, motive etno, cusături şi alte detalii remarcabile. Realizate în România, Italia, Franţa, Germania, Ucraina, India şi Polonia, piesele Bag Expo acoperă şi cele mai pretenţioase gusturi”, se arată în comunicatul Iulius Mall Suceava.