Otilia a pus punct relației cu iubitul său turc


Intră acum și în grupul de

Cunoscuta cântăreaţă Otilia Brumă trece prin momente grele după despărțirea de iubitul ei.

Invitată recent într-o emisiune la un post naţional de televiziune, Otilia „Bilionera” a vorbit despre relaţia amoroasă pe care a avut-o timp de un an, cu un turc.

Potrivit click.ro, solista în vârstă de 23 de ani a mărturisit că a fost părăsită de partener, după un an de iubire intensă.

otilia bruma

”Tradiţia lui nu îi permite să ia o soţie artistă, una care urcă pe scenă şi e văzută de toţi. Mi-a spus că nu suportă să vadă că sunt nefericită din cauza lui. E foarte gelos, ar vrea să stau doar în casă, închisă. În vara aceasta ne-am despărţit de trei ori, dar acum este sigur. Sunt deprimată, nu mă aşteptam să mă schimb atât de mult, să mă afecteze relaţia atât de mult. Nu mai vreau altă relaţie, am decis. Am aproape tot ce mi-am dorit. Nu am avut niciodată sentimente atât de sincere până acum. Nu înţeleg de ce acum mă afectează atât de mult”, a mărturisit Otilia, la Kanal D.

Frumoasa cântăreaţă a mai declarat că suferă foarte mult după despărțirea de iubitul turc în vârstă de 38 de ani.

”Mi-a spus că vrea să mă vadă fericită şi împlinită în cariera mea. Mi-a zis că mă va ajuta oricând, dar că nu vrea să mă tragă jos. A spus că locul meu e sus. Este foarte altruist. E o diferenţa de 15 ani între noi. Îmi doresc un bărbat matur ca să am ce învaţă de la el. M-am schimbat mult anul acesta, am devenit mai responsabilă, cuminte, cu picioarele pe pământ. El are alte aşteptări, eu altele. E greu, mai mult ne chinuim. Vrea să fiu fericită. Am renunţat la iubire. Tocmai am ales cariera”, a mai spus Otilia.

Otilia s-a făcut remarcată în industria muzicală românească și străină cu piesa „Bilionera”. La începutul acestei veri solista a lansat un nou single intitulat „Aventura”.


Intră acum și în grupul de