Claudia Anchidin, Miss Boboc 2015 la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava


Intră acum și în grupul de

balul bobocilor (42)

Elevii de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava și-au desemnat cea mai frumoasă și mai talentată bobociță, vineri seara, în cadrul unui spectacol de excepție ce a avut loc pe scena Casei de Cultură din municipiu. Balul Bobocilor din acest an i-a purtat pe liceenii de la „Ștefan” pe „Tărâmul viselor”, un tărâm magic în care armonia și bunătatea au fost cuvintele de ordine.

În încercarea de a descoperi cea mai frumoasă bobociță, organizatorii Balului Bobocilor au prezentat o poveste tragi-comică a unui tânăr liceean pe nume Robert care nu putea să viseze. Pentru a-l scăpa de anomalia ce l-a cuprins, ștefaniștii au ales zece dintre cele mai frumoase vise, zece tinere asemenea unor flori gingașe.

Ele au demonstrat pe tot parcursul spectacolului că orice vis poate deveni realitate dacă există credință și voință.

O apariție neobișnuită, dar care a dat savoare spectacolului liceenilor, a fost cea a câtorva locuitori din „Coșmargastan” care au aflat de cele zece fete frumoase și care și-au dorit să le răpească. Însă, boboacele de la „Ștefan” au arătat că sunt încrezătoare în forțele proprii, iar locul lor e pe „Tărâmul viselor”.

balul bobocilor (27)

Astfel, într-o atmosferă caldă și foarte prietenoasă, tinerele au pășit pe scenă cu multă grație și au prezentat celor de pe „Tărâmul culorilor” (publicului), dar și Consiliului de Administrație al viselor (juriului), că probele de prezentare, de aptitudini, de spontaneitate și de prezentare a ținutelor de seară sunt foarte ușor de trecut.

Astfel, dacă la proba de prezentare cele zece tinere s-au pus în valoare prin devize, pasiuni sau planuri de viitor, la proba de aptitudini au arătat că într-adevăr sunt și foarte talentate la muzică, dans, desen și teatru.

balul bobocilor (29)

Nici proba de spontaneitate nu le-a pus în încurcătură pe boboacele ștefaniste, chiar dacă „coșmargastanii” au încercat să se impună.

Cât despre proba de prezentare a ținutelor de seară, tinerele aspirante la titlul de Miss Boboc au defilat în rochii lungi, diafane, care le-au scos în evidență trăsăturile, și au complicat misiunea juriului.

balul bobocilor (57)

Spectacolul a fost presărat cu momente artistice deosebite, dansurile de societate, interpretările muzicale, baletul sau trupa de teatru „Pi” stârnind ropote de aplauze în sală.

Un moment foarte emoționant a fost prezentarea unui videoclip realizat în incinta Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava în care elevi, profesori, părinți sau personalul de pază au spus ce dorințe și aspirații au.

Până la aflarea câștigătoarei titlului de Miss Boboc 2015, liceenii s-au distrat și au cântat alături de invitații speciali ai petrecerii, membrii trupei Taxi, care au făcut un adevărat spectacol.

Piese precum „Ai închis marea în ochi”, „Stelele care cad”, „Dor și doare”, „Dragostea ca o pereche de pantofi”, „Subtitrarea la români” sau „Cele două cuvinte” s-au dovedit a fi pe placul ștefaniștilor, ei ridicându-se de pe scaune pentru a cânta alături de trupa Taxi.

balul bobocilor (88)

Unul dintre cele mai așteptate momente a fost desemnarea celor mai frumoase boboace.

Astfel, pentru rafinamentul, inocența și eleganța de care au dat dovadă pe parcursul spectacolului au fost desemnate: Bianca Luca – Miss Eleganță și Hristina Burduhos – Miss Popularitate.

De asemenea, cu locul III a fost premiată Denisa Babeii, iar cu locul II tânăra Mina Axinte.

Miss Boboc 2015 la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava a fost desemnată Claudia Anchidin.

balul bobocilor (7)

Vezi AICI mai multe fotografii de la Balul Bobocilor 2015 de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava.


Intră acum și în grupul de