Interpretare dumnezeiască a suceveanului Sorin Ursan pe scena de la X Factor. Tenorul i-a făcut pe jurați să plângă


Intră acum și în grupul de

Suceveanul Sorin Ursan, în vârstă de 42 de ani și de profesie consilier juridic, a emoționat o țară întreagă vineri seara, la concursul de televiziune X Factor.

sorin ursan x factor

Cu toate că nu a avut vreodată un profesor de muzică, bărbatul a fost autodidact și a învățat să cânte asemenea marilor tenori ai lumii.

„Nessun Dorma”, piesa pe care Sorin Ursan a ales-o să o cânte în fața juraților, i-a impresionat până la lacrimi pe Horia Brenciu, Delia și Ștefan Bănică.

„Eşti un om special şi ai o voce incredibilă. Acutul tău nu ştiu dacă l-am auzit vreodată, doar la oameni cu scene multe la activ, cu experienţă. Poate dacă te vedeam cu papion la gât şi te ascultam mi se părea normal. Dar venind aici în tricou, cu povestea ta, mi se pare o alăturare magnifică. Mulţumesc că ne-ai oferit o clipă mare de bucurie”, a spus Horia Brenciu, care a şi plâns pe durara momentului artistic şi s-a ridicat în picioare să-l aplaude.

„M-ai uimit, nu mă aşteptam, eşti dovada vie că muzica n-are graniţe, n-are bariere de vârstă, de limbă, de culoare. Fantastic pur şi simplu. Prezenţa ta este dacă vrei unul din motivele de a fi în juriu la X factor. Da, vreau să întâlnesc unul ca tine. Te aplaud, ai fost colosal. Ai un mare DA pentru o voce mare”, a spus Ştefan Bănică.

„Aparţineţi acestei săli, acestui public. Aţi cântat dumnezeiește”, a spus şi Delia.

Sorin Ursan le-a povestit juraţilor de la X Factor că de opt ani are grijă de cele două fete ale sale la Suceava, deoarece soţia lucrează în Bucureşti.

„Sunt şi mamă şi tată. Soţia face naveta în fiecare weekend de aici la Suceava. Acum ne-am văzut la București şi cu bune şi cu rele. Spun asta pentru că fetiţa mea cea mică a suferit o intervenţie chirurgicală. S-a născut cu pareză”, a spus bărbatul.

Sorin Ursan a primit trei de DA de la juriul X Factor și astfel s-a calificat în următoarea etapă a concursului.

 


Intră acum și în grupul de