Apa rece se oprește luni și marți pe mai multe străzi din municipiul Suceava

ACET Suceava anunţă că luni, 26 octombrie a.c., între orele 08.00-20.00, se va întrerupe funcţionarea serviciului public de alimentare cu apă potabilă pe mai multe străzi din cartierul Obcini.

robinet apa

Este vorba despre str.Staţiunii de la intersecţia cu str.Slătioarei până la  intersecţia cu str.Ostra, blocurile situate pe partea dr. în sensul de mers spre sat  Sf.Ilie, str.Fântâna Albă; str.Bistriţei de la intersecţia cu str.Slătioarei până la intersecţia cu str.Viitorului; str.Măgurei de la intersecţia cu str.Staţiunii până la  intersecţia cu str.Viitorului; str.Victoriei de la intersecţia cu str.Staţiunii până la  intersecţia cu str.Fântâna Albă; str.Ostra de la intersecţia cu str.Staţiunii până la  intersecţia cu str.Viitorului; str. Viitorului de la intersecţia cu str.Slătioarei până la  intersecţia cu str.Măgurei.

De asemenea, marți, între orele 08.00-20.00, apa rece va fi oprită în zona străzii Tipografiei.

Sistarea apei potabile are loc în vederea executării unor lucrări programate necesare implementării proiectului „Extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă şi apă uzată din municipiul Suceava”.

„Rugăm locuitorii imobilelor şi agenţii economici din zonele menţionate să-şi facă rezerve suficiente de apă potabilă. Ne  cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere”, transmit reprezentanţii ACET Suceava.

loading...