Beatrice Bumbac și Marian Morariu, Miss și Mister Boboc 2015 la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava


Intră acum și în grupul de

Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava și-a sărbătorit bobocii în cadrul unui spectacol ce a avut loc pe scena Casei de Cultură din municipiu joi seara, la care a participat toată suflarea liceului.

Nouă perechi de boboci s-au înscris în cursa pentru desemnarea titlurilor de Miss și Mister Boboc 2015, tinerii având misiunea grea de a supraviețui în „jungla urbană”. Marea provocare a organizatorilor Balului Bobocilor i-a pus pe tineri față în față cu haosul orașului, însă aceștia nu s-au speriat, au dat dovadă de curaj și au trecut cu brio de toate obstacolele.

balul bobocilor (5)

Cele nouă perechi de liceeni  au fost supuse la trei probe, una de dans, una de aptitudini și una de prezentare a ținutelor de seară, pentru a dovedi că și în jungla urbană eleganța și bunul gust își găsesc loc.

Varietatea a fost cuvântul de ordine al probei de aptitudini, tinerii au făcut street dance, balet, au demonstrat că se pricep la box, la dansuri moderne și de societate și au îndrăznit să ofere momente savuroase de pantomime.

Spectacolul a fost completat de momente pregătite de elevii mai mari ai bobocilor, aceștia au vrut să respecte tema și au adus în fața publicului scenete din viața de liceean, „Jungla superioară” sau „Mai rău ca în junglă”, dar au adus în actualitate și povestea Scufiței Roșii.

De asemenea, sărbătoarea a fost marcată și prin dans și muzică, elevele de la Palatul Copiilor au sedus publicul cu dansul Burlesque și cel contemporan, iar Ordinul Solomonarilor i-a fermecat pe liceeni cu mișcări pline de mister.

Invitatul special al economiștilor suceveni a fost What’s UP, acesta reușind să ridice sala în picioare pe melodii precum „Iarna pe val”, „K la meteo”, „Taxi”, „Sus pe toc” sau „Bine”. Mai mult What’s UP a răspuns unei provocări din partea unui elev, întrecându-se cu acesta într-o bătălie de versuri rap. Momentul a fost foarte apreciat de public și răsplătit cu ropote de aplauze.

balul bobocilor (53)

Finalul spectacolului a readus pe scenă bobocii liceului pentru desemnarea perechilor câștigătoare.

După ce a deliberat, juriul a stabilit să ofere premiul de popularitate elevilor Denisa Farcașiu și Răzvan Nan. De asemenea, cu locul III au fost recompensați Sabina Roboșapcă și Tudor Catrici, iar cu locul II Ecaterina Brăteanu și Radu Rusu. Miss și Mister Boboc 2015 la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava au fost desemnați elevii Beatrice Bumbac și Marian Morariu.

balul bobocilor (57)

balul bobocilor (58)

balul bobocilor (1)


Intră acum și în grupul de