Cinema City deschide astăzi, în Iulius Mall Suceava, cel mai mare cinematograf din nordul țării


Intră acum și în grupul de

Din acest week-end, bucovinenii se vor bucura de experienţa oferită de Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România şi parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe din Europa. Vineri, pe 6 noiembrie 2015, la Iulius Mall Suceava, cunoscutul lanţ internaţional deschide pentru publicul amator de filme cel mai mare multiplex din nordul ţării, cu 8 săli complet digitalizate, a căror capacitate este de peste 1.300 de locuri.

Cinema City Iulius Mall Suceava

„Multiplexul din Iulius Mall Suceava reprezintă o oportunitate pentru bucovineni de a avea acces la cele mai noi blockbustere hollywoodiene, disponibile şi în format 3D. Cu ocazia inaugurării, Cinema City le va oferi cinefililor şi o mare surpriză: premiera filmului Spectre (2015), cel de-al 24-lea film din seria James Bond.  Pe lângă mult aşteptata peliculă a anului, în programul primei săptămâni Cinema  City la Iulius Mall Suceava sunt incluse filmele Gangsteri de legendă, Everest, Marţianul 3D, Ultimul vânător de vrăjitoare, Super Chef, Pan: Aventuri în Ţara de Nicăieri 3D, Cuibul Dragonului – Începutul erei războinicilor (dublat). Totodată, pentru cei mici şi nu numai vor rula animaţii captivante, precum Blinky Bill: Koala cel poznaş, Minionii 3D dublat şi Hotel Transilvania 3D (dublat şi subtitrat)”, au informat reprezentanții complexului comercial.

Potrivit sursei citate, sălile cinematografului din Iulius Mall Suceava au o capacitate cuprinsă între 80 şi 300 de locuri, cea mai mare dintre acestea fiind dotată cu un ecran gigant, de 85 mp. Toate cele 8 săli sunt special amenajate cu tehnologie ultra performantă, care permite rularea filmelor tridimensionale.

„Este un motiv de bucurie pentru noi ca, alături de Cinema City, la finalul acestei săptămâni, să îi invităm pe bucovineni la film, oferindu-le experienţa cinematografică pe care şi-o doresc. Suntem convinşi că noul multiplex din Iulius Mall Suceava, cel mai mare cinematograf din nordul ţării, va fi o destinaţie îndrăgită de toţi bucovinenii pentru petrecerea timpului liber, mai ales pentru premierele la care vor avea acces”, a declarat Eduard Marcu, Shopping Center Manager Iulius Mall Suceava.

Toate cele 8 săli ale multiplexului sunt dotate cu fotolii confortabile, de mari dimensiuni, dispuse în amfiteatru, ce oferă unghiuri perfecte de vizibilitate oriunde te-ai aşeza, dar şi proiectoare şi sisteme de sonorizare profesionale, pentru o calitate de neegalat a sunetului şi a imaginilor. De experienţa cinematografică se vor bucura şi persoanele cu dizabilităţi, pentru care vor exista un lift şi zone special amenajate, dar şi căşti performante pentru cei cu deficienţe de auz.

Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România, este prezent în toate mall-urile Iulius, la Timişoara, Cluj-Napoca, Iaşi şi Suceava.


Intră acum și în grupul de