În luna decembrie, Iulius Mall Suceava se transformă într-un tărâm de poveste


Intră acum și în grupul de

Ca în fiecare an, în luna cadourilor, Iulius Mall Suceava îmbracă haine de sărbătoare, transformându-se într-un loc de basm, care să aducă bucurie întregii familii. Sute de mii de luminițe, un brad cu personaje de poveste, zâne, spiriduși și alte decorațiuni tematice vor face ca sucevenii să se bucure de un Crăciun mai frumos, la Iulius Mall, se arată într-un comunicat de presă transmis de complexul comercial.

Sâmbătă, 6 decembrie 2015, Iulius Mall îi invită pe bucovineni la un spectacol care va marca pregătirile pentru Sărbătorile de Iarnă. De la ora 16.0o, în diferite zone ale Iulius Mall va cânta Cvartetul Phoebus Botoșani, care va încânta publicul cu melodii de sezon și colinde.

Iulius Mall Suceava 02

În luna decembrie, Iulius Mall este împodobit cu cele mai spectaculoase decorațiuni de Crăciun, spre încântarea clienților de toate vârstele. Tabloul de iarnă cuprinde sute de mii de luminițe, globuri de mari dimensiuni, crenguțe strălucitoare și scenete tematice.

În mai multe zone ale mall-ului, copiii pot descoperi globuri gigant, în interiorul cărora sunt diverse scenete şi personaje din desene animate. La etaj, în zona food court, este cartea cu poveștile preferate ale lui Moș Crăciun, iar din peisaj nu lipsește căldura șemineului și jilțul bătrânelului. O altă atracție pentru cei mici este în zona KidsLand, acolo unde își deschide porțile „The Best Christmas School”. Cei mici vor putea participa la ateliere de creație găzduite în decorul cu nenumărate cărți gigantice, în fiecare week-end. Năzdrăvanii se pot întâlni prin Iulius Mall și cu renii și sania simpaticului bătrânel.

Iulius Mall Suceava 01

”În curând, ajutoarele Moșului vor finaliza și bradul impunător de Crăciun, pe care îl vor amplasa la intrare, cu o înălţime de aproximativ 10 metri, împodobit cu figurine şi scenete animate. Soldăţei, căluţi, colindători şi zâne vor prinde „viaţă”, pentru a aduce zâmbete clienților Iulius Mall. În jurul bradului, spiridușii au ridicat un mic orășel, parcă făcut din turtă dulce.

Atmosfera de poveste va fi și în exteriorul mall-ului, acolo unde vor fi reni din beculețe sclipitoare și plase de lumini”, se mai precizează în comunicatul Iulius Mall Suceava. (I.L)


Intră acum și în grupul de