O geantă gigant, îmbrăcată în foițe de aur și decorată cu cristale Swarovski, va fi expusă la Iulius Mall Suceava, în cadrul Târgului Bag Expo


Intră acum și în grupul de

O geantă de dimensiuni impresionante, îmbrăcată în foițe de aur și decorată cu nenumărate cristale Swarovski, va fi expusă timp de cinci zile, la Iulius Mall Suceava, în cadrul Târgului ”Bag Expo”.

Complexul comercial sucevean informează într-un comunicat de presă că săptămâna aceasta va găzdui edițiile estivale ale târgurilor ”Expomineralia” și ”Bag Expo”.

”De joi până luni, în perioada 11 – 15 august 2016, parterul Iulius Mall va deveni locul preferat de toate doamnele și domnișoarele care iubesc bijuteriile.

Această ediție a târgului internațional de pietre prețioase și semiprețioase Expomineralia este dedicată podoabelor de inspirație marină. În secțiunea dedicată „comorilor adâncurilor”, vizitatorii pot admira și cumpăra recife coraligene, melci, scoici, crustacee și multe altele. Pe lângă acestea, doamnele și domnișoarele pot alege din peste 150.000 de articole, realizate din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii. Mai mult de 180 de tipuri de pietre au fost utilizate pentru crearea lor.

Tot până luni, la parterul Iulius Mall va avea loc Bag Expo. Pasionatele de modă care își doresc genți casual, clasice, elegante sau sport vor găsi modelele „must have” ale sezonului cald. Totodată, clientele au ocazia să admire o geantă gigant, îmbrăcată în foițe de aur și decorată cu nenumărate cristale Swarovski. Exemplarul spectaculos a fost lucrat manual, realizarea genţii necesitând munca a şase persoane, timp de jumătate de an.

Bag Expo

Pe lângă exponatul vedetă, sunt prezentate alte aproximativ 6.000 de articole, fiecare dintre acestea ieșind în evidență prin formă, culoare sau detaliile aplicate. Tinerele care se pregătesc pentru evenimente speciale găsesc plicuri elegante și clutch-uri, în timp ce bagajul pentru vacanța de vară poate fi completat cu genţi casual sau sport, poşete, trollere şi genţi de voiaj. La Bag Expo sunt disponibile și accesorii pentru domni, aceștia putând alege serviete şi diplomate, rucsaci, borsete, genţi pentru laptop, portofele, curele şi alte propuneri”, se arată în comunicatul Iulius Mall Suceava. (Irina Lițu)


Intră acum și în grupul de