Magazinul Men`s Fashion s-a deschis de curând, la parterul Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Men`s Fashion Iulius Mall SuceavaȚinute de o eleganță desăvârșită, în ton cu noutățile din moda masculină și create pentru a răspunde preferințelor celor mai selectivi domni, sunt propunerile magazinului Men`s Fashion, deschis de curând, la parterul Iulius Mall Suceava.

”Pentru că și bărbații acordă o atenție deosebită modului în care arată, Men`s Fashion este locul dedicat rafinamentului masculin. O colecție de costume în croiuri actuale, care oferă un plus de încredere în sine celor care le poartă, îi întâmpină pe clienții Men`s Fashion din Iulius Mall Suceava. De aici, bărbații își pot alege costumul care se potrivește preferințelor lor vestimentare, clasic, casual sau modern, în nuanțe care respectă tendințele în modă sau cu imprimeuri fine, pentru cei care adoptă un stil îndrăzneț. Tot aici vor găsi o selecție de costume de ocazie, pentru miri sau invitați la petreceri de seară, caracterizate prin eleganță și detalii cu personalitate.

Men`s Fashion din Iulius Mall este un magazin care se adresează în exclusivitate domnilor, venind în întâmpinarea clienților cu o varietate de piese vestimentare: pantaloni versatili și în culori ușor de asortat, cămași de zi sau de seară, sacouri, papioane, cravate, veste, brâuri și multe alte accesorii. Cei care vor să impresioneze cu o ținută impecabilă, la Men`s Fashion găsesc tot ce au nevoie și beneficiază de consultanță în alegerea pieselor vestimentare potrivite”, se arată într-un comunicat al complexului comercial Iulius Mall Suceava.


Intră acum și în grupul de