Cântăreața suceveană Maria Andreea: “Thalia este o artistă ce se dăruiește publicului în întregime!”


Intră acum și în grupul de
thalia-concert-1
Sursa foto – holayosoymaria.ro

Întoarsă recent de la New York, unde a asistat la concertul susținut de celebra cântăreață și actriță  mexicană Thalia, artista Maria Andreea a ținut să le împărtășească și fanilor săi experiența trăită.

Pe blogul personal – HOLA! YO SOY MARIA! – cântăreața suceveană a povestit de-a fir a păr cum a reușit să își procure un bilet în rândul 5, foarte aproape de scena unde avea să își desfășoare prestația artistică celebra Thalia.

“Urma să o văd pe Thalia la câțiva metri, ca mai apoi să mă strângă de mână de două ori. Nu exagerez, dar nu cred că cineva m-a strâns vreodată atât de tare de mână și cu atâta dragoste și mulțumire. Nu am așteptat degeaba 18 ani. Thalia este o artistă ce se dăruiește publicului în întregime, în următoarele două ore de concert am uitat că e măritată, că are copii și că are 45 de ani împliniți anul acesta. Este la fel de frumoasă cum am vazut-o în telenovele. Se știe că are mici operații estetice, menite să o ajute să-și păstreze tinerețea și vitalitatea cu care ne-a obișnuit. Dansează, sare și cântă, și iar dansează, are o energie de invidiat, a la mexicana”, a scris Maria Andreea despre idolul său, pe blog.

thalia-concert-6
Sursa foto – holayosoymaria.ro

Dincolo de calitățile vocale și scenice, pe Maria Andreea au impresionat-o și costumele de scenă în care Thalia a defilat: “Costumele au fost de vis, atât de frumos străluceau de ziceai că sunt făcute cu diamante. Ceea ce puțini cunosc și mi se pare minunat este faptul că fiecare costum din concertele ei din acest turneu (Latina Love Tour) a fost o reinterpretare a vechilor ei costume de scenă”.

Reamintim că deplasarea la New York și participarea la concertul susținut de Thalia, au reprezentat un cadou pe care cântăreața Maria Andreea și l-a făcut, în avans, pentru ziua ei care va avea loc spre finele lunii noiembrie. (Anamaria Străchinescu)

 


Intră acum și în grupul de