Trupa SUBCARPAȚI va concerta la Balul Bobocilor de la Colegiul Național “Petru Rareș” Suceava


Intră acum și în grupul de

Casa de Cultură din Suceava va găzdui joi, 20 octombrie a.c., de la ora 18.00, Balul Bobocilor organizat de elevii de la Colegiul Național “Petru Rareș” Suceava. Invitații speciali ai serii vor fi artiștii trupei Subcarpați.

subcarpati-si-au-ales-trupele-cu-care-pleaca-in-turneu
Sursa foto – metalhead.ro

Subcarpați a apărut ca un manifest cultural contemporan demarat în 2010 de solistul trupei Șuie Paparude, MC Bean (Alexe Marius Andrei), care combină elemente din muzica electronică și hip-hop cu influențe din folclorul românesc. Genul muzical adoptat este descris drept folclor contemporan sau folclor underground și constă în general în reinterpretări ale unor piese din folclorul românesc pe ritmuri moderne.

Evenimentul organizat de elevii Colegiului Național “Petru Rareș” va avea ca temă “CNPR  – legenda continuă”, pornind de la legenda regelui Artur și căutarea Sfântului Graal.

Pentru titlul de Miss și Mister Boboc 2016, cei 20 de boboci înscriși în competiție vor trebui să demonstreze că sunt cei mai buni la proba de înțelepciune și iscusință.

“Balul din acest an va fi unul atipic, în care inclusiv prezentatorii vor juca rolul personajelor din legendă. Spectacolul va putea fi privit ca o piesă de teatru care va arăta ce se întâmplă la curte în timp ce cavalerii caută Sfântul Graal”, a explicat pentru NewsBucovina.ro, prof. Camelia Butnaru, în calitate de organizator al balului.

Aceasta a menționat că pe scenă vor urca și boboceii colegiului, elevii din clasa a V-a, care au pregătit o serie de manifestări artistice.


Intră acum și în grupul de