Mario Joy, artistul care sparge topurile la radio, manageriat de un sucevean


Intră acum și în grupul de

Deși s-a lansat recent pe piața muzicală din România, Mario Joy, cunoscut datorită hit-ului „California”, a obținut o performanță unică pentru un artist aflat la început de drum.

Potrivit managerului său, suceveanul Ionuț Bejinariu, Mario a reușit ca timp de 26 de săptămâni să se mențină, cu piesa „California”, în Top 10 – cele mai difuzate melodii românești la radio, clasament prezentat de MediaForest.

ionut-bejinariu-si-mario-joy
Foto – Ionuț Bejinariu și Mario Joy

La nivel internațional, hit-ul „California” a ajuns numărul 1 în țări precum: Turcia, Bulgaria, România, Rusia, Ucraina, respectiv top 10 în alte aproape 20 de țări. Totodată, s-a bucurat de peste 1 milion de căutări pe Shazam și peste 60 de milioane de vizualizări combinate pe youtube, reușind să atragă atenția celei mai mari case de discuri din lume „Ultra Music”, cu care a și semnat un contract.

Succesul lui Mario Joy nu se oprește aici, artistul bucurându-se de notorietate și odată cu lansarea piesei “Gold Digger”, care a ajuns cu ușurință hit în Bulgaria, în prezent ocupând locul 7 Shazam și locul 21 airpay. Aceste rezultate au fost obținute într-un timp record, având în vedere că piesa a fost lansată pe piața muzicală din România la începutul lunii septembrie a.c.

Single-ul “Gold Digger” a fost difuzat  recent și pe radiourile din Turcia și Rusia. (Anamaria Străchinescu)


Intră acum și în grupul de