“Hell&Heaven”, tema Balului Bobocilor organizat de Colegiul Tehnic “Alexandru Ioan Cuza” Suceava


Intră acum și în grupul de

Casa de Cultură din Suceava va găzdui miercuri, 9 noiembrie, de la ora 18.00, Balul Bobocilor organizat de elevii Colegiului Tehnic “Alexandru Ioan Cuza” Suceava.

Tema balului din acest an este “Hell&Haven”. “Întreagul eveniment stă sub auspiciile BINELUI și RĂULUI. Astfel, tematica propusă a vizat perpetua luptă dintre BINE și RĂU, având drept corespondent RAIUL și IADUL. Deși confruntarea dintre bine și rău este o temă predilectă a basmelor, ne-am propus ca pentru câteva ore să aducem miraculosul pe scenă, pentru a facilita înțelegerea conceptelor și, evident, pentru a lua o poziție fermă în ceea ce le privește”, a explicat pentru NewsBucovina.ro, cons. ed. Loredana Irimiciuc, în calitate de organizator al evenimentului.

Potrivit sursei citate, în competiția pentru titlul de Miss și Mister Boboc 2016 vor intra 16 elevi din clasele a IX-a, organizați în opt perechi. Concurenții vor trece printr-o serie de probe menite să le pună la încercare cultura generală, aptitudinile și abilitățile practice.

Invitații speciali ai spectacolului vor fi magicianul Mirel Ichim și UCY.


Intră acum și în grupul de