Suceveanca Luminița Saviuc își lansează cartea „15 lucruri la care trebuie să renunți pentru a fi fericit” , la Târgul Gaudeamus de la București


Intră acum și în grupul de

Cartea „15 lucruri la care trebuie să renunți pentru a fi fericit”: Ghid motivațional pentru a descoperi bucuria fără efort, care a făcut înconjurul lumii, va fi lansată în România la Târgul de carte Gaudeamus, în prezența autoarei, anunță Editura Litera.

luminita-saviuc-lansare-carte-gaudeamus-1

Suceveanca Luminița Saviuc va participa la lansarea cărții și la o discuție inspirațională cu cititorii, alături de invitații săi: Mirela Vașadi, prezentator și realizator TV, Mirela Retegan, antreprenor și blogger, Liana Stanciu, realizator radio și TV.

Evenimentul va avea loc la Târgul de carte Gaudeamus, la standul Editurii Litera, Pavilionul Central, Romexpo, vineri, 18 noiembrie, de la ora 17.30.

”Când fondatoarea PurposeFairy.com, Luminița D. Saviuc, a postat o listă de lucruri la care să renunțăm pentru a fi fericiți, n-avea nici cea mai vagă idee că aceasta avea să devină virală; de atunci încoace a fost distribuită de peste 1,3 milioane de ori și continuă să fie distribuită și în prezent. Având ca punct de plecare acea postare inspirațională, cartea aceasta scrisă cu sufletul le dă cititorilor permisiunea să renunțe – adică să se desprindă de obiceiurile negative care îi împiedică să ajungă la fericirea autentică și să trăiască cea mai bună viață posibilă pentru ei.

luminita-saviuc-lansare-carte-gaudeamus-1

Simplă, dar plină de înțelepciune și inspirată din călătoria personală a autoarei, această carte eliberatoare oferă o nuanță nouă sfaturilor despre fericire: fă un pas în spate, acordă-ți timpul necesar pentru a reflecta și apoi acordă-ți permisiunea de a renunța la acele lucruri care stau în calea fericirii tale”, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului. (Irina Lițu)

 


Intră acum și în grupul de