Cadouri prețioase, la Atlantis Gold, din Iulius Mall Suceava

Atlantis Gold, din Iulius Mall Suceava, s-a pregătit de sărbători cu numeroase surprize pentru clienți. Locația de la parterul mall-ului, din proximitatea hypermarketului Auchan, și-a schimbat înfățișarea și își întâmpină cumpărătorii cu o amenajare în ton cu rafinamentul bijuteriilor și accesoriilor prezentate, anunță complexul comercial într-un comunicat de presă.

”Cu un design elegant și luminos, noua amenajare pune în valoare piesele expuse, ajutând clienții să admire și să aleagă cele mai potrivite accesorii, pentru a le oferi cadou sau pentru a completa ținutele festive. Clienții se pot bucura de aceeași eleganță a ofertei și în magazinul Atlantis Gold, tot la parterul Iulius Mall Suceava.

Cu toții știm că doamnele şi domnişoarele îşi doresc să fie admirate şi răsfățate, iar o bijuterie are această putere. Astfel, cel mai potrivit cadou pentru femeile cu stil este un accesoriu prețios, care să le reflecte personalitatea. La Atlantis Gold, clienții pot opta pentru nenumărate modele de bijuterii din aur galben și alb, cu pietre prețioase și semiprețioase. Inele, cercei, brățări, lănțișoare, coliere, pandantive și broșe, cu forme și modele deosebite, sunt ideale pentru a completa colecțiile celor pasionate de bijuterii. Iar pentru că fiecare detaliu contează pentru o ținută impecabilă, domnii pot alege butoni, ace de cravată și ceasuri, care să imprime un plus de rafinament. Totodată, pentru cei care vor să facă marele pas de sărbători, Atlantis Gold propune o selecție de inele de logodnă și verighete elegante.

Lumea bijuteriile și accesoriilor prețioase este disponibilă în ambele locații Atlantis Gold: insula și magazinul de la parterul Iulius Mall Suceava!”, se arată în comunicatul Iulius Mall Suceava.